Newsletter

Želim primati informacije o novim proizvodima i akcijskim ponudama.

INFO


Lucror usluge d.o.o.
Kosorova 13
10000 Zagreb


T. 01 2305 368
F. 01 2339 132


info@magnetni-nakit.biz


Naša ponuda je dostupna isključivo putem web trgovine. Ne posjedujemo maloprodajnu trgovinu, niti izložbeni salon.


  • Terapeutske magnetne pločice
  • Magnetni štapići i podmetač
  • Magnetne ogrlice Collect
  • Magnetne narukvice
  • Magnetne naušnice
  • Magnetno prstenje
  • Magnetne ogrlice

Magnetni proizvodi pomažu zdravlju i podižu energiju

Maleni, visokokvalitetni trajni magneti jačine od 600 do 2200 gaussa, ugrađeni u artikle koje vam ovdje nudimo, pomoći će Vam održavati elektromagnetsku ravnotežu stanica i živčanog sustava, te poboljšati opskrbu tjelesnih stanica hranjivim tvarima. Na taj način magnetni nakit, magnetne pločice i ostali artikli pomažu kod problema kao što su slaba cirkulacija, bol u leđima, ukočenost vrata i ramena, migrenske glavobolje, depresija, nesanica, nedostatak energije, nervoza, artritis, teniski lakat i različite druge povrede i tegobe...

Magnet ima utjecaj na krvotok. Magnetno polje sjevernog magnetnog pola svojim djelovanjem poboljšava cirkulaciju krvi, vezivanje kisika za krv.

Boljom cirkulacijom organizam može brže eliminirati štetne materije, a hranjive materije i kisik se transportiraju bolje u sve stanice. Boljom opskrbom tkiva kisikom, tjelesnim otopinama se smanjuje kiselost i povećava alkalnost, pa bakterije, virusi, paraziti i gljivice više nemaju šanse bujati, a svi naši sustavi, stanice, tkiva i organi sve bolje funkcioniraju. Organizam na taj način bolje pomaže sam sebi. Zbog toga se magnet s pravom naziva "antibiotikom XXI stoljeća".

Napokon nakit koji je izuzetno koristan, a ne samo lijep i moderan:

Činjenica da se radi o jedinstvenom nakitu koji, osim što je moderno dizajniran, donosi direktnu dobrobit osobi koja ga nosi, čini magnetni nakit idealnim darom za različite prigode, za osobe oba spola, bilo koje dobi. Izbor nakita za žene, muškarce i djecu vrlo je širok i raznolik, tako da svatko može naći nešto što odgovara njegovom stilu - od mladih gotičara ili heavy metalaca, preko suvremenog ili više tradicionalnog dizajna do Swarovski kristala. Magnetni nakit je antialergijski, ne sadrži nikal, pa je pogodan i za osobe čija je koža osjetljiva na kontakt s niklom.

Terapeutske magnetne pločice su vrlo male i lagane, lako ih je nositi svuda sa sobom i lako se pričvršćuju za odjeću tamo gdje je trenutno potrebno - najbliže mjestu boli ili zdravstvenog problema. Idealne su i za one koji ne žele ili (npr. zbog posla) ne nose nakit.

Kod magnetske terapije vrlo je važno da se pije dosta vode. Preporučuje se najmanje dvije litre vode na dan. Danas je dokazano da mnoge bolesti nastaju baš zato što ne uzimamo dovoljno tekućine. No, voda iz slavine, koja je stajala u rezervoarima i cijevima ili uredskih aparata za hlađenje vode, izgubila je svoja magnetna svojstva.

Štapiće za vodu i podloške za čaše koristite kako biste magnetizirali vodu koju pijete. Magnetna voda podiže imunitet i pojačava peristaltiku crijeva, a kalcij u njoj postaje ioniziran, pa umjesto da stvara tegobe, ispire se iz bubrega i krvnih žila, a lako ulazi u kosti, pa služi i za prevenciju osteoporoze i njeno liječenje. Magnetni štapić u domu predstavlja preventivu za cijelu obitelj, pa je vrlo zgodan obiteljski poklon.