Mjesto gdje osnažujete svoj zdravstveni potencijal

Osjećate li da vam je potrebno više energije i mentalne bistrine ili želite bolju probavu i blistaviju kožu - uz Origo detoksikaciju pokrenite pozitivne promjene i unesite više ravnoteže u vaš život.

Vodimo vas kroz detoksikaciju

Odaberite svoj put u regeneraciju

USLUGA DOSTUPNA I ONLINE

Osigurajte personalizirane upute i stručno vodstvo kroz detoksikaciju kod različitih funkcionalnih smetnji i ojačajte vaše zdravlje na prirodan način.
Potražite uzroke ometanja tjelesnih funkcija pomoću DiaCor dijagnostičkog uređaja. Ispravite ključne faktore neravnoteže cijelovitim terapijskim pristupom.
Pomoću tkivne spektrometrije i inovativnog metaboličkog softvera otkrijte mineralni status i teške metale na staničnoj razini.

Suvremena metoda čišćenja crijeva. Opuštena i bezbolna crijevna kupka učinkovito je rješenje za zatvor, nadutost, alergije i kronični umor.

USLUGA DOSTUPNA I ONLINE

Napredna prehrambena strategija temeljena na osobnoj karti probavnog sustava, općem stanju organizma i konstitucijskom tipu. 

USLUGA DOSTUPNA I ONLINE

Naučite kako se osloboditi starih ograničavajućih misli i emocija i kako svjesno upravljati svojim unutarnjim stanjima.

Iskustva naših klijenata

Origo Metoda

Uz dugogodišnje iskustvo u provođenju detoksikacije i nadograđivanja postojećih protokola, usavršena je Origo metoda - jedinstveno rješenje za povratak u vitalnost i jačanje zdravstvenog potencijala.

Group 4

Otkrivanje neravnoteže

Posvećujemo se otkrivanju dominantnog
uzroka neravnoteže te izrađujemo
optimalnu detoksikacijsko
rehabilitacijsku strategiju.

Group 5

Detoksikacija i korekcija

Zaustavite nakupljanje toksina,  započnite s uklanjanjem viškova. Osigurajte i dopunite tvari koje tijelu nedostaju. Naučite kako birati i zadržati zdrave i podržavajuće navike. 

Fill 19

Regeneracija

Dosegnite vaš puni potencijal – pomladite i osnažite tijelo, otkrijte jasnoću uma i koračajte s tijelom, umom i duhom u ravnoteži.

Prijavite se na Origo vijesti

Pratite novosti i primjenjujete praktične alate za unaprijeđenje zdravlja i životnih navika. Prijavite se vašom e-mail adresom.

Origo Programi

Koji su vaši zdravstveni ciljevi?

Origo programi su ciljane terapijske strategije za specifične grupe tegoba i neravnoteža nastalih uslijed životnih promjena. Želite li provesti temeljitu detoksikaciju pod stručnim nadzorom ili se vratiti u formu – Origo Programi pronalaze vaš put u ravnotežu.

Provjerite stanje vašeg organizma i prilagodite detoksikacijske i korektivne mjere svojim potrebama. Origo programi izrađuju se individualno na temelju rezultata mjernih metoda i definiranih ciljeva. 

origo_programi_featured
Call Now Button