NOVOSTI

 
 

Erasmus Days i dodjela diploma
Erasmus Days i dodjela diplomaČestitamo svim učesnicima našeg Erasmus+ Sport projekta Tennis Stars on 55+ na uspješno položenim ispitima prvog teniskog semestra! Nadamo se da ćete nastaviti trenirati i vidimo se u proljetnom semestru!

Dane Erasmusa obilježili smo dodjelom diploma svim našim učesnicima i zajedničkim druženjem u klubu. Više na fotografijama...


FOTOALBUM
17. 10. 2023.
 
#ErasmusDays
#ErasmusDays - prigodna godišnja manifestacija kojom se u EU istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+ održava se i ove jeseni od 09. do 14.10.2023.!

Tih će se dana organizirati raznovrsna događanja diljem Evrope koja organiziraju korisnici Erasmusa; ustanove i organizacije koje provode ili su provele projekte. Među njima je i naš klub, koji upravo uspješno provodi prvu fazu projekta “Tennis Stars on 55+” u okviru Erasmus+ Sport programa. Erasmus dani simbolično će se obilježiti 14.10.2023. u 11:00 sati u prostorijama kluba dodjelom diploma svim učesnicima projekta.

4. 10. 2023.
 
Europski tjedan sporta (ETS)
Europski tjedan sporta (ETS)Europski tjedan sporta (ETS) inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti pokrenut 2015. godine kao odgovor na sve veću tjelesnu neaktivnost europskih građana. Pod sloganom #BeActive javnost se potiče da budu aktivni tijekom cijele godine, a ne samo tijekom tog tjedna.

Tjedan sporta osmišljen je kako bi ljude diljem Europe motivirao i pružao im više mogućnosti za tjelesnu aktivnost s ciljem podizanja svijesti o važnosti aktivnog način života.

TK Chromos priključio se ovoj vrijednoj inicijativi te će u okviru Noći sporta organizirati besplatno igranje tenisa 23. 9. 2023. u terminu od 20:00 do 22:00 sata! Pozivamo vas da se priključite jer vjerujemo da zajedničkim djelovanjem možemo potaknuti još veći broj građana na aktivniji i zdraviji život.

Europski tjedan sporta namijenjen je vama!

Osim sudjelovanja u ovoj inicijativi, TK Chromos već drugu godinu zaredom provodi aktivnosti projekata u okviru Erasmus + Sport programa koje su također besplatne za građane, a prijave na proljetne aktivnosti bit će otvorene u veljači 2024.! Više informacija moći ćete pronaći ovdje, u klubu i na našoj Facebook stranici.

18. 9. 2023.
 
Memorijal Vladimira Prešeckog
Memorijal Vladimira PrešeckogNa terenima TK Chromos održan je tradicionalni Memorijal Vladimira Prešeckog, OP TK Chromos za dječake i djevojčice do 12 godina. Rezultate možete pogledati ovdje.
FOTOALBUM
31. 5. 2023.
 
Tennis Stars on 55+
S veseljem javljamo da nam je u okviru Erasmus+ Sport programa 2022 odobren projekt „Tennis Stars on 55+“! Osim TK Chromos partneri na projektu su TK Domžale iz Slovenije, KLC Tennischule iz Austrije i Tennis Akademie Soest iz Njemačke.

Projekt se nadovezuje na prethodni „Tennis for Seniors“ iz 2020 godine, ali ovoga puta ćemo provoditi aktivnosti većim dijelom prilagođene ženama u dobi iznad 55 godina. Naravno, kako ne želimo zanemariti niti muškarce te dobi, prvi set aktivnosti tijekom ljeta ove godine odvijati će se u „ženskim“ i „muškim“ grupama, a drugi, jesenski dio u mješovitim. Na završnom turniru zaigrati će mješoviti parovi!

Umjerene i dobro prilagođene fizičke aktivnosti poput tenisa mogu pomoći ženama u dobi 55+ da se lakše nose sa neugodnim tegobama koje se u toj dobi počinju pojavljivati…Pored fizičkih aktivnosti prilagođenih predznanju (ali i potpunom neznanju!) učesnice i učesnici će dobiti i preporuke nutricionistkinje.

Svi budući polaznici „Tennis Stars on 55+“ ne moraju brinuti o troškovima - dovoljno je da imaju trenirku i tenisice, sve ostalo osigurava klub.

Prijave polaznika traju do 15.5.2023., a svi koji bi voljeli učestvovati mogu se prijaviti telefonom na: 01/6043- 003, dolaskom u TK Chromos od 9 do 19:00 radnim danom ili mail-om na: tkchromos@a1net.hr. Prvi set aktivnosti počinje 1.6. i traje do 1.8.2023. nakon formiranja grupa. Nadamo se da ćete ovu obavijest proslijediti svima za koje mislite da bi mogli biti zainteresirani.

26. 3. 2023.
 
Ljetna sezona
Uskoro počinje ljetna sezona na terenima TK Chromos. Informacije i rezervacije: 01 604 3003.
25. 3. 2023.
 
Memorijal Vladimira Prešeckog
Memorijal Vladimira PrešeckogProšli vikend je TK Chromos bio organizator turnira do 12 godina Memorijal Vladimira Prešeckog. Naš Filip Jalžabetić je osvojio svoj drugi turnir i to baš na domaćem terenu!

Čestitamo ostalim pobjednicima i pobjednicama i svima koji su osvojili pehare i medalje!

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali na našem turniru!


FOTOALBUM
30. 8. 2022.
 
Zimska sezona
Počela je zimska sezona na terenima TK Chromos.
Igra se pod balonom na tri terena.
Sezona traje do 15. 4. 2022.
Informacije i rezervacije na tel: 01 6043 003.
25. 10. 2021.