Vrhunski stomatološki centar

Mjesto gdje se ulazi i izlazi s osmijehom.

Dobrodošli u
Studio Dental Frntić

Stručnost i znanje naše obiteljske stomatološke ordinacije prepoznalo je više od 10 000 pacijenata kojima smo individualnim pristupom i kvalitetnom uslugom ostvarili želje i vratili osmijeh na lice.

Postanite i Vi naš zadovoljan i nasmiješen pacijent.

Naše prednosti

Kompletna usluga

Sve na jednom mjestu

Više od 20 godina iskustva

Vrhunski doktori

Stručni tim

Najviši stomatološki standardi

Vrhunska oprema

Brzo i kvalitetno do vrhunskog rada

Naše usluge

U našoj ordinaciji, svim pacijentima pristupamo individualno, uzimajući u obzir njihove želje i koristeći mogućnosti suvremene stomatologije kako bismo im osigurali ugodan i bezbolan tretman, bez straha i nelagode.

  • Zubni implantati
  • Parodontologija

  • Estetska stomatologija

  • Krunice i mostovi

  • Opća stomatologija

  • Oralna kirurgija

Profesionalnost, stručnost, pozitivna energija struji, jer svi dišu kao jedan…svi su ljubazni, a pogotovo Ivana…njen osmijeh briše sve nedoumice i brige.. 

Svjetlana B.

Prezadovoljna….moj strah od zubara riješio je samo dr.Leon….svaka mu čast na radu,trudu i strpljenju…preporuke svima….Hvala na svemu. Za svaku ste preporuku.

Jelena P.

Tim je uhodan, ljubazni su. Radio sam 2 implantata i prezadovoljan sam. Točno kako su mi rekli je i bilo. Preporučam svakome. Što je najbitnije više me nije strah zubara…

Marko B.

Naši stomatolozi

Stručan stomatološki tim naše ordinacije djeluje već dugi niz godina na čelu s dva stomatologa koji se odlikuju vrhunskim obrazovanjem i bogatim iskustvom. Svojim vještinama osiguravaju transparentnu i visokokvalitetnu stomatološku uslugu svakom pacijentu, od konzervativnih do najkompleksnijih stomatoloških radova.

Mladen Frntić
Mladen Frntićdr. med. dent.
Dr. Frntić je osnivač stomatološkog centra s preko 20 godina iskustva u svakodnevnom radu s pacijentima iz cijelog svijeta, posebno u najkompleksnijim implantološkim zahvatima. Prepoznat je od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava te je dobitnik njihovih priznanja za izniman rad i kontinuiranu edukaciju. Omiljen je među pacijentima zbog svoje vedre naravi, individualnog pristupa i stručnosti kojom rješava i najkompleksnije slučajeve.
Leon Berislavić
Leon Berislavićdr. med. dent.
Dr. Berislavić je diplomirao kao jedan od najboljih studenata svoje generacije s pohvalama vodećih profesora na fakultetu stomatologije. Kontinuirano ulaže u svoju edukaciju na svjetskim stomatološkim konvencijama, posebice protetsko-kirurškim edukacijama, te stečeno znanje implementira u svoj svakodnevni rad. Svojom vedrinom, temeljitim i stručnim pristupom radu i karizmatičnim osmijehom unosi osjećaj sigurnosti svim svojim pacijentima.

Jeste li spremni za novi osmijeh?