• Informatizirajte svoje poslovne procese izradom aplikacija "po mjeri"!
  • POSLUJTE U CLOUDU
    Na bilo kojem uređaju, bilo kada...

Razvoj svakog poslovnog rješenja započinje snimanjem poslovnih procesa i planiranjem. Svaki poslovni proces može se informatizirati, samo je pitanje ulaganja i vremena. Ova prva faza svodi se na razgovor i analizu - obratite nam se povjerenjem i isprobajte što možemo napraviti za Vas!

Svakom projektu pristupamo individualno i razvijamo ga od nule kako bi 100% bio prilagođen poslovnim potrebama. Nije nužno da sami imate jasnu vizuju krajnjeg rješenja, bitno je samo da znate što Vam treba, ostalo prepustite nama!

U razvojnom procesu koristimo Microsoft Enterprise tehnologije kako bi uspješnije i brže realizirali projekte. Poslovne aplikacije razvijamo u Cloudu, koristeći Microsoft tehnologije (Azure, Visual Studio Team Services, MS SQL Server)...

Za svaki realizirani projekt standardno nudimo pakete održavanja na mjesečnoj ili godišnjoj razini, ovisi o komepleksnosti samog projekta po realnim cijenama. Održavanje IT rješenja u Cloudu nije opcija već nužnost, pogotovo u današnjem poslovanju. Za sva rješenja nudimo pakete održavanja po principu 24/7.

Saznaj više

Što radimo?

Razvoj poslovnih aplikacija i baza podataka


Aplikacija se definira u IT svijetu kao primjenjivi program (Applied Software), tj. program koji služi određenoj svrsi i čini neku radnju lakšom. Poslovna aplikacija je isto to, no primijenjeno na određeni segment poslovanja ili cjelokupno poslovanje nekog poslovnog/pravnog subjekta. Dakle, iz toga proizlazi da je osnovna funkcija poslovne aplikacije obavljanje točno određenih poslovnih zadataka. Na taj način poslovne aplikacije olakšavaju poslovanje, pomažu u odlučivanju i ubrzavaju poslovni proces. U pozadini svake poslovne aplikacije nalazi se baza podataka i to je samo srce poslovnog sustava...

Saznajte više

Izdvojeni radovi

Web aplikacije, baze podataka, cloud servisi, GIS...


Naši klijenti o nama

Dojmovi o suradnji...


U koordinacijskom centru međunarodnog programa UNECE-ICP Forests, koji funkcionira pod okriljem Konvencije o prekograničnom onečišćenju, već više godina koristimo interaktivnu bazu podataka o stanju oštećenosti šumskih ekosustava koju je izradio Monachus d.d. Kod odluke o izboru ponuditelja za izradu baze, s obzirom na dinamični karakter programa, bilo nam je vrlo bitno surađivati s manjim, fleksibilnim timom, koji je u stanju pratiti naše zahtjeve brzim softverskim rješenjima. Tako su različiti dijelovi baze nastajali naknadno, ali s potpunom integracijom u postojeći sustav, a razvijen je i program ICP desktop, koji nam pruža dodatne mogućnosti: analitiku, kartografske prikaze i offline rad. Vrlo smo zadovoljni i s korisničkom podrškom koja je izuzetno brza i efikasna, te svakom korisniku naše baze omogućuje izravan kontakt s developerom, bez potrebe da rješavanje različitih upita opterećuje koordinacijski centar programa.

dr. sc. Nenad PotočićPredstojnik Zavoda za ekologiju šuma, Hrvatski šumarski institut

Kada smo preuzeli rukovodstvo udrugom zatekli smo zastarjelu i nezgrapnu i potpuno neprivlacnu web stranicu udruge te smo je odlucili potpuno modernizirati. Po preporuci kolega iz Hrvatskog šumarskog instituta, stupili smo u kontakt sa Markom iz Monachus Informatike sa kojim je dogovoren posao stvaranja i održavanja novog portala. Za sada sve funkcionira besprijekorno, komunikacija i reakcije na naše zahtjeve su na željenom nivou vec cetiri godine i uvjereni smo da ce se takva suradnja nastaviti.

Nikola LackovićHUA

Baza podataka Štetnici SiP je specifična po svojim zahtjevima, a nužno je da je vrlo jednostavna za korištenje. Monachus Informatika nam je ponudila najbolje rješenje, kod izrade same baze svaki prijedlog je bio smislen i provediv. Ekipa iz Monachus Informatike je uvijek na raspolaganju i uvijek je voljna pomoći u rješavanju svih tehničkih problema i to u roku od nekoliko sati. Sve proizvode i podršku koje smo dobili u proteklih 10 godina suradnje s Monachus Informatikom nebi htjeli nikako zamijeniti i ostat ćemo vjerni klijenti.

Dr.sc. Dinka MatoševićHrvatski šumarski institut

0

i nisu pogriješili...

0

i više projekata u razvoju...

0

garancija kvalitete...

0

već od 150 kn/satu...