Odabir pravog rješenja

Sažmite poslove koji oduzimaju puno vremena, smanjite rizike od pogrešaka i i poboljšajte poslovne procese. Nudimo vam umreženo poslovanje na jednom mjestu.

Upravljanje projektima

ESKA voditelji projekata pomažu korisnicima i/ili partnerima u vođenju projekta prema zajedničkom cilju koji je korištenje novog poslovnog rješenja u svakodnevnom radu.

Nadzor implementacije

Pravilnim se nadzorom pravovremeno mogu uočiti potencijalni problemi prilikom uvođenja rješenja. Stoga se provodi praćenje unutar terminskih, financijskih i funkcionalnih okvira.

Podrška u radu

Uključuje našu savjetodavnu ulogu kod vođenja i održavanja projekta, pomoć pri upravljanju i administraciji i radu sa projektnim timom, analizu životnog ciklusa čitavog projekta, te konzultacije i školovanja vezana uz projektni menadžment (PM).

Što radimo

Specijalizirani partneri za Microsoft Dynamics NAV

ESKA d.o.o je uspješna tvrtka koja je u kratkom vremenu postala jedan od vodećih specijaliziranih partnera za Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics 365 Business Central u Hrvatskoj.

što nudimo

Nekoliko stvari u kojima smo sjajni

Kreiramo i razvijamo usluge i iskustva koji čine vaše poslovanje jednostavnim.

Priprema implementacije

Kako svaki korisnik ima različite potrebe kojima želi riješiti svoje izazove u poslovanju potrebno je svakom projektu pristupiti drugačije te ga prilagoditi situaciji.

Implementacija NAV sustava

Proces stavljanja u pogon programskog rješenja. U mogućnosti smo obaviti sve navedene aktivnosti na istom projektu.

Održavanje NAV ERP sustava

Jednom kad je rješenje upogonjeno nadziremo rad sustava, provodimo nadogradnje te popravljamo moguće nepravilnosti. Pružamo vam odgovorajuću podršku za daljni rad.

Školovanje

Kao certificirani Microsoft partner imamo stručne ljude koji održavaju školovanje po ESKA programu, potrebno da bi se korisnici upoznali sa Microsoft Dynamic Navisionom i Microsoft Dynamics 365 Business Centralom te njihovim funkcionalnostima te da bi bili spremni na rad u našim poslovnim rješenjima. U slučaju potrebe nudimo školovanje prilagođeno korisniku.

Pridružite nam se!

Tajna našeg uspjeha

Posao je suviše bitan da bismo koristili nekvalitetno programsko rješenje. Naš uspjeh ovisi o uspjehu naših kupaca, stoga oblikujemo poslovni sustav kako bismo zadovoljili njihove potrebe. Zajedničkim radom možemo bolje i više!

pratite nas na društvenim mrežama

©2024 ESKA d.o.o.