Brzi recepti i oni malo sporiji ;-)

Dobrodošli !

Kuhar

Ja sam ovaj sa slike. Kuham brzo, tipkam sporo.

Znam da je nekima tlaka uhvatiti se kuhanja, kao i onih dosadnih pitanja koja nam se svakodnevno motaju po glavi odma nakon što smo skuhali današnji obrok: što ćemo sutra kuhati, a da bude brzo i ukusno i da nam ako imamo najmlađe oni to po mogućnosti vole.

Gdje da nađem koji dobar recept? Pitamo kolege sa posla: koji si jučer recept upotrijebila, gdje si ga skinula ...'ko ti ga je dao, preporučio, je li dobar recept, je li jednostavan recept, šta kažu tvoji doma na to jelo? Zatim pitamo naše najstarije koje smatramo najmudrijima što će oni predložiti, što su oni nama kuhali kad nisu znali što bi nam skuhali? Sad još treba vidjeti što nam je potrebno za to. Da li je sezona određene namirnice, ima li je u kakvom drugom stanju ako nema svježe? Osim toga, u ovo današnje vrijeme kad imamo internet malo ćemo prosurfati i naći neku stranicu sa kakvim korisnim savjetom i prijedlogom za sutrašnji dan. Tad smo obavili tek pola posla....

Postanite obožavatelji naše Facebook stranice i povremeno ćete na svojoj Facebook naslovnici vidjeti nove recepte:

Na ovim stranicama recepti se polako slažu u kategorije pa se nadam da će Vam potraga za određenim receptom dati brže rezultate i više mašte kako bi se  mogli što prije uhvatiti u koštac sa kuhačom i špaherom ili ti štednjakom, da se napravi pravo jelo koje će nadam se na obostrano zadovoljstvo zadovoljiti kako moja kao autora tako i vaša nepca :)  Trudimo se obraditi sto više recepata od mesnih preko ribljih jela do slastica, raznih torti i kolača pa preko salata i ostalih delicija koliko nam vrime dopušta, tako da konstanto se nešto mijenja, nadodaje, možda ne tolikom brzinom koliko bi Vi to željeli ali jako puno radimo i tako da se stvarno jako trudimo recepte obrađivati u što kračem roku. Svi znamo da ima puno recepata, a vremena je jako malo, ali pravi recepti se kako se i oni polako stvaraju tako i dolaze na naše stranice. Kako se bliže topli dane vrijeme je za malo promjene na jelovniku tako da se počinju više koristiti hlade juhe ili hladne velike salata koje služe kao cijeli obrok umijesto teških mesnih jela koje konzumiramo u zimskim mjesecima.




rak kuharMožete stavite brzirecepti.com u bookmarkse / favorite, jer u narednom roku ovo će nadam se postati jedna ogromna web kuharica puna dobrih recepta.