Izleti
Svakodnevno se organiziraju jednodnevni izleti na okolne otoke i ostale zanimljive destinacije.
 
Trogir
Trogir je grad koji se smjestio na obali kaštelanskog zaljeva na otoku između Čiova i kopna. Ovo je grad-muzej u pravom smislu te riječi, bogat je kulturno povijesnim spomenicima, izvornom arhitekturom i lijepim ulicama zbog čega je i nazvan "Malom Venecijom" i upisan u UNESCO-v popis svjetske baštine.
 
Okrug Gornji
Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mjesto i turističko naselje na zapadnom dijelu otoka Čiova koji je povezan mostom s gradom Trogirom. Mjesto je bogato bujnom mediteranskom vegetacijom i prelijepim šljunčanim plažama sa plitkim morem koje je pogodno za obitelj s djecom.
 
Kontakt:
Buličićev bok 46
21223 Okrug Gornji - Trogir
Hrvatska
+385 21 886 591
 

Dobrodošli

Otkrijte čari i ljepotu zemlje i njenih 1185 otoka. Poželite li da neki od njih bude Vaš na tjedan ili više, uživati ćete na njemu po svojoj mjeri, po mjeri čovjeka.

Netaknuta priroda, biserno čisto more, zeleno ili plavo, ovisno o dobu dana, jutra čista kao rosa, zalasci sunca na pučini, tišina i mir usamljenih uvala komadić je raja stvoren samo za Vas i one koje ste odabrali.

Putujući Hrvatskom otkrivati ćete njenu dugu i burnu povijest, duh vremena utisnut u kamene uličice i zidine starih kuća. Ulazeći u neku od njih, upoznati ćete vesele i srdačne ljude i njihove običaje. Ugostiti će Vas čašom vina, netom ulovljenom ribom i maslinovim uljem.

Male gostionice, domaći kruh i vino, masline, pršut, suhe smokve, hrana bez aditiva i konzervansa, pravi pravcati prirodni mirisi i okusi čista su poezija za nepce i dušu. Ma koliko da ste čitali ili su Vam pričali, biti ćete ugodno iznenađeni gostoprimstvom i duhom Mediterana.

Biti će to nezaboravno iskustvo za Vas.

Svim gostima i svim našim prijateljima želimo dobrodošlicu u zemlju tisuću otoka i tisuću razloga da je posjetite.

Vrijeme
23.04.2024.
Vedro
Vjetar: E ( 2.9)
Temperatura: 14.0°C

Trenutna vremenska
situacija preuzeta sa: DHMZ