A charge for your future

O nama

Adrastea je zastupnik talijanskog proizvođača punionica za električna vozila Power Park. Nudimo vam  mogućnost ostvarivanja dodatne vrijednosti za vaše poslovanje  uz vlasništvo nad punionicom po jedinstvenim cijenama.


Tvrtka Power Park osnovana je 2021. godine i komercijalni je brend tvrtke ITALIAINMOTO, talijanskog proizvođača električnih skutera i prvog izlagača zelenih vozila na sajmu EICMA. Danas istraživanje i razvoj ostaju naša primarna obveza, zbog čega su naši punjači savršen spoj tehnologije i dizajna.

Punjači

Wallbox punjači


Kompaktna i kućna rješenja, namijenjena privatnim garažama i javnim parkiralištima. Ovi uređaji omogućuju sigurno punjenje električnih vozila, čak i na osjetljivim mjestima gdje postoji velika opasnost od požara pri korištenju običnih utičnica

Standardni punjači




Standardni punjači su temeljni dio PowerPark ponude. Potpuno prilagodljivi i dostupni u verzijama sa i bez kabela, ovi punjači variraju od punjača sa izmjeničnom strujom od 22kW do punjača s istosmjernom strujom od 360kW.

Brzi punjači




Disruptivni i prilagodljiv proizvod. Izrađeni za povećanje vidljivosti i neizravne prihode, ovi punjači mogu imati jedan ili čak dva hlađena LED ekrana od 55", uključujući mogućnost da jedan od njih bude osjetljiv na dodir.

NextCharge

NextCharge je najkorištenija platforma za EV punjače u Europi. Svaki punjač upravljan od strane Power Parka bit će uključen u NextCharge sustav kako bi bio vidljiv i dostupan svim korisnicima , koji će moći pregledati,rezervirati i unaprijed vidjeti cijenu punjenja. Osim toga, svaki vlasnik Power Park punionice će imati pristup posebnoj platformi koja će u stvarnom vremenu pratiti potrošnju i uporabu punjača, kako bi se nadziralo svako punjenje.

Pametne komponente




Svaki punjač koji isporučuje Power Park je pod neprestanim nadzirom putem IoT komponenti, što omogućava brze popravke u slučaju kvara. Ako dođe do kvara, zamjena je ciljana i usmjerena direktno od strane proizvođača, koji će isporučiti rezervne dijelove.

Novi oblik ulaganja

Poslovni model tvrtki Adrastea  i Power Park nudi nekoliko zanimljivih aspekata, pri čemu je prvi od njih pasivni prihod. Svaki punjač generira ekonomske prihode za svaki kilovat sat potrošene električne energije na punjaču. 

Kontakt

Adrastea j.d.o.o.

Bele Bartoka 14

10000 Zagreb

info@adrastea.hr

+385 98 9053352