Smještaji u Hrvatskoj: Kuće i vile uz more s bazenom, kuće s privatnom plažom, tradicionalne i kamene kuće za odmor, kuće Robinzon na osami na otocima, apartmani prvi red uz more.  
              Kuće, vile i apartmani za odmor se nalaze većinom na moru, pokraj plaža, u prirodi i često s panoramskim pogledom na more. Smještaji u sezoni i izvan sezone nudimo po povoljnim cijenama.
          Couleur Croatie je turistička agencija iz Zadra koja surađuje s privatnim iznajmljivačima. Preko nas iznajmljivači mogu promovirati besplatno svoje dodatne ponude. 

Prikazano na mobitelu (ovaj naslov se ne prikazuje):

Najam Smještaja

Posebana ponuda atipičnih kuća, većinom tipa ribarskih kuća koje se nalaze na osami ili su poluizolirane na kopnu i otocima i čine odmor nezaboravnim uz minimalan konfor ali dostatan za goste. Velika prednost ovog načina odmora je osjećaj slobode, bez direktnih susjeda, bez gradske vreve i buke...

Turistička ponuda u Hrvatskoj se svake godine povećava s novim smještajima i uslugom. Privatni iznajmljivači, hoteli, vlasnici kampova, poljoprivredna gospodarstva ulažu dodatni trud da bih proširili i poboljšali svoje ponude, zadovoljili strane i domaće turiste, ostavili dobar utisak tako da se ponovno iduće godine vrate i privukli nove. Turisti danas traže i razne oblike aktivnog turizma koji su jako bitni ukoliko želimo produžiti glavnu turističku sezonu. S novim generacijama turista i načinom života koji se mijenja i trendovi u turizmu se mijenjaju a Hrvatskim turističkim djelatnicima je važno pratiti promjene i prilagođavati se novim situacijama.

Smještaj po specifičnosti

Novosti pogledaj arhivu

Idemo u adventsko razdoblje 2023

Advent je razdoblje priprave za Božić koje počinje 4. nedjelje prije Božića. No svečanosti vezane uz ovo razdoblje gotovo posvuda počinju krajem studenog i traju do početka siječnja. Vrijeme je za dekoracije, božićne sajmove i ovu posebnu toplu i šarmantnu atmosferu.

Hrvatska je u turističkom usponu u 2023 godini !

Hrvatska ima koristi od turističke dinamike svih vrsta. Regije, mjesta, gradovi... nalaze se na dobroj poziciji na brojnim ljestvicama turističkih tema, koje potvrđuju i stručna tijela i sami turisti.