Uređenje interijera – zavjese, dekori, vodilice, jastučići

Dobrodošli na stranice Dekori Šitum d.o.o. – Vaš partner za uređenje interijera.

Dekori Šitum d.o.o. bavi se specijaliziranom proizvodnjom, opremanjem hotela i raznih drugih objekata tekstilom.

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći inspiraciju za uređenje. Za vas već 25 godine obilazimo najpoznatije svjetske sajmove tekstila te se kontinuirano usavršavamo i educiramo kako bi vam ponudili najkvalitetnija rješenja i cjelovitu uslugu.

U svojoj bogatoj ponudi imamo sve vrste laganih zavjesa (negorive, akustične), dekore, blackoute, dimoute, panele, rimske zavjese, posteljini program rađen po mjeri, materijale za tapeciranje, stolnjake specijalizirane za restorane, teflonizirane materijale, antialergijske materijale, outdoor materijale, ukrasne dodatke za zavjese, aluminijske te ostale vrste vodilica. Teško je navesti cjelokupnu uslugu jer naši materijali su raznoliki i njihova upotreba je veoma široka.

U mogućnosti smo u najkraćem roku ispuniti sve zahtjeve svojih klijenata, uz najpovoljnije troškove i najpotpunije informacije. S ponosom možemo reći da svaki naš kupac odabirom naše tvrtke postaje naš dugogodišnji klijent. Naši proizvodi su visoke kvalitete i njihova upotreba je dugotrajna. Svakako bi nam bilo drago da nas kontaktirate te da zajedno uljepšamo Vaš prostor sa ekskluzivnim i najnovijim dizajnom iz svijeta tekstila.