Obrada
stakla

Mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti dokaz su dobro organizirane i kvalitetne tvrtke, što nam svakodnevno daje poticaj za daljnji rad i usavršavanje.

Tvrtka u samom vrhu
obrade stakla

Primarna djelatnost tvrtke je obrada i oblikovanje stakla, izvedba završnih radova u građevinarstvu, te trgovina staklom i staklarskim priborom. Jedna smo od vodećih tvrtki u obradi i oblikovanju stakla u jugoistočnoj Europi

Kvaliteta

Dokaz naše kvalitete je certificiran proizvod CE markingom, kao i certifikati ISO 9001 i ISO 14001. Tvrtka vrši ispitivanja kvalitete naših proizvoda sustava u ovlaštenom laboratoriju: IFT- Rosenheim.

 

CERTIFIKATI

Naša proizvodnja je u skladu sa svim europskim standardima za obradu stakla: EN12543 laminirano staklo; EN12150 kaljeno staklo i obrada rubova; EN572 float staklo; EN1279 izolirane staklene jedinice; EN1863 toplinsko jačanje; EN14179-1 ispitivanje topline.
Naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je u skladu s ISO:9001 standardima upravljanja kvalitetom i ISO:14001 standardima upravljanja okolišem.

  • Dvoslojno IZO staklo
  • Troslojno IZO staklo
  • Strukturalno staklo i Spider fasade

Specijalizacija u izradi stakla za strukturalne i spider fasade, čemu svjedoči i velik broj objekata koje smo izradili u Hrvatskoj i šire. Fasade se rade prema zahtjevima investitora uz poštovanje pravila građevinske i staklarske struke.


Proizvodnja i montaža izloga, vrata te pregradnih staklenih stijena prema mjerama i zahtjevima kupaca, uz obavezno korištenje laminiranog i/ili kaljenog stakla, te okova i učvršćivača.

Proizvodnja i montaža staklenih ograda za interijer i eksterijer, prema zamislima i zahtjevima kupaca, no uz obavezno korištenje laminiranog i/ili kaljenog stakla.
Proizvodnja i montaža tuš kabina izrađenih po mjeri. Staklo se učvrščuje konzolama od nehrđajućeg čelika i silikonom, dok se nepropusnost vode postiže korištenjem akrilne izolacije.
Izrada i montaža nadstrešnica za eksterijer, prema zamislima i zahtjevima kupaca, no uz obavezno korištenje laminiranog i/ili kaljenog stakla.
Proizvodnja namještaja od stakla, polica, obloga zidova i dekorativnih zidova prema zamislima kupaca. Proizvodnja staklene galanterije prema zamislima kupaca – kvadratne vaze, posude, izrezi u staklu, itd.
Montaža i podrška montaže staklenih ograda, stijena, nadstrešnica, fasada, tuš kabina.
Veleprodaja i dostava stakla u sanducima.

Široka paleta
staklarskih
proizvoda

Tehnologija

Rezanje stakla

Rezanje stakla vrši se na auto-matskim stolovima za rezanje sa pokretnim mostovima…

Emajliranje stakla

Emajliranje stakla vrši se na horizontalnim linijski postavljenim strojevima, maksimalnih dimen-zija 2200 x 4500 mm…

Brušenje stakla

Brušenje i poliranje pravilnih obli-ka stakla se vrši na horizontalnim i vertikalnim brusilicama kojima raspolažemo…

Kaljenje stakla

Kaljena stakla su višestruko čvršća i tvrđa od normalnih stakala…

Pjeskarenje

Tehnika pjeskarenja može se izve-sti na običnom (float), satini-ranom, kaljenom, lamistal staklu ili na ogledalu…

Sitotisak

Sitotisak je postupak nanošenja boje kroz posebna sita na staklo. Nakon nanošenja boje i sušenja, staklo se kali čime se dobiva obojeno sigurnosno staklo…

CNC obrada

CNC obrada stakla podrazumijeva rezanje, brušenje, bušenje raznih oblika stakla te graviranje i izvođenje raznih izreza u samom staklu.

Galerija slika

Upoznajte naš tim

Primarna djelatnost tvrtke je obrada i oblikovanje stakla,
izvedba završnih radova u građevinarstvu, te trgovina
staklom i staklarskim priborom.