Kako Vam možemo pomoći?

Nudimo usluge izrade web stranica sukladno potrebama i zahtjevima klijenata, od jednostavnih ali i funkcionalnih stranica, do kompleksnih rješenja i web shopova. Kvalitetno optimiziramo internet stranice kako bi što više rangirale u rezultatima pretrage web tražilica, a vodimo i marketinške kampanje na Googleu i Facebooku. Također nudimo usluge fotografiranja i pripreme grafičkog materijala za upotrebu na web stranicama klijenta.

VISOKA KVALITETA

POUZDANOST FUNKCIONALNOST

ZNANJE
ISKUSTVO

KREATIVNOST ORIGINALNOST

INOVATIVNOST PROAKTIVNOST

FLEKSIBILNOST PRILAGODLJIVOST

POŠTIVANJE ROKOVA

OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

Izrada web stranica
Internet stranice izrađujemo primjenom najnovijih tehnologija na području web dizajna. Kako sve više korisnika web stranice posjećuje sa pametnih telefona i tableta, web stranice prilagođavamo prikazu na svim veličinama ekrana. Kroz potpunu posvećenost klijentu i međusobnu suradnju, naš proizvod su visoko kvalitetne web stranice u funkciji specifičnih potreba svakog individualnog klijenata.

Više informacija ▶

SEO optimizacija
S obzirom na broj web stranica na internetu, u današnje vrijeme je vrlo teško pronaći određenu web stranicu pomoću tražilice, ukoliko ona nije kvalitetno optimizirana. U korak smo s najnovijim metodama "Search Engine Optimisation" procesa, a naši klijenti redovito visoko rangiraju u rezultatima tražilica. Nudimo nekoliko modela optimizacije sukladno potrebama i zahtjevima klijenta.

Više informacija ▶

Internet marketing
Ukoliko klijent ima potrebu dodatno istaknuti svoju web stranicu na Google tražilici, postavljamo i vodimo Adwords reklamne kampanje. Analiziramo performanse ključnih riječi, te prilagođavamo i optimiziramo kampanje sukladno rezultatima analize. Facebook je izuzetno moćan medij za predstavljanje svoje ponude, te za dovođenje posjetioca na određenu web stranicu. Našim klijentima postavljamo i vodimo reklamne kampanje, te održavamo "Fan stranice" na Facebooku.

Više informacija ▶

Priprema materijala
Kvalitetno pripremljen materijal značajno će doprinjeti atraktivnosti web stranice, te privući i dulje zadržati posjetioca. Nudimo usluge profesionalnog fotografiranja za web stranice, pripremu i obradu grafičkih materijala dostavljenih od klijenta, te vlastiti dizajn i izradu grafičkih matrijala. Za naše klijente po potrebi kupujemo grafičke materijale po povoljnim cijenama od renomiranih svjetskih foto servisa.

Više informacija ▶

Interaktivna ponuda web dizajn i SEO usluga

Naša ponuda predstavljena je kroz interaktivnu formu za definiranje zahtjeva klijenta.
Na jednostavan način odredite Vaše potrebe i zatražite neobvezujuću ponudu.

Pogledajte ponudu i definirajte zahtjeve ▶

U izradi web stranica koristimo najnovije tehnologije i standarde

Cijena izrade web stranice i SEO optimizacije

Cijenu izrade internet stranice prvenstveno definira vrijeme uloženo u njezinu izradu. Cijene se kreću od 900,00 kuna za najjednostavnije web stranice, a za kompleksnije stranice cijena varira ovisno o zahtjevima klijenta. Na cijenu stranice dodatno utječu specifične potrebe poput pripreme i obrade materijala, dodatna optimizacija ili vanjski troškovi poput nabave fotograija isl. Da bi Vam mogli što točnije dati cijenu izrade web stranice sukladnu vašim potrebama, molimo Vas da ispunite obrazac za definiranje zahtjeva. Zatražite neobvezujuću ponudu