Razvoj aplikacija po narudžbi

Spremni smo ponuditi razvoj aplikacija po narudžbi. Sve vaše ideje pretvaramo u proizvod. Što sve radimo?

  • Mobilne aplikacije
  • Poslovne aplikacije
  • Cloud rješenja
  • IT savjetovanje

Bavimo se izradom aplikacija

Izrada poslovnih aplikacija

Programiranje nam je hobi, ali i posao. Na taj način smo spojili ugodno sa korisnim, no to ne znači da svoj posao ne shvaćamo ozbiljno. Kroz kvalitetnu komunikaciju sa klijentom uvijek dolazimo do rješenja.

Izrada mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije danas su dio svakodnevnog žovta, olakšajte poslovanje sa mobilnom aplikacijom izrađenom baš za vaš poslovni model.

Suradnja i partnerstvo

Kroz suradnju u raznim međunarodnim i domaćim projektima stekli smo veliko iskustvo i znanje te smo uvijek spremni sudjelovati i pomoći sa vašim projektom. Možda imate ideju, a nemate se kome obratiti? Javite se nama i zajedno možemo ostvariti sve vaše želje, brzo i kvalitetno.

IT savjetovanje

Tražite partnera za savjetovanje vezano uz IT tehnologije i digitalnu transformaciju? Reset IT d.o.o. je Microsoft partner za cloud servise, uz to sudjelovali smo u projektiranju i izradi raznih poslovnih sustava.

Zatražite ponudu

O nama

Reset IT d.o.o. je tvrtka koja se bavi razvojem programskih i cloud rješenja. Također smo i Microsoft partner te smo u mogućnosti ponuditi Cloud rješenja kao što su Microsoft 365 i Azure cloud servisi.

Stvorili smo jedinstvenu simbiozu proizvoda, usluga i tehnologija koje stvaraju vrhunske rezultate. Mi koristimo samo najnovije tehnologije, ali također stvaramo svoje i s time smo ponosni. Kroz kvalitetnu komunikaciju, maksimalno poštivanje rokova sve vaše korisničke zahtjeve smo spremni pretvoriti u gotovo rješenje. Iskustvo i znanje koje smo stekli u izradi vlastitih i suradnji na raznim projektima spremni smo podijeliti s Vama!

Kod nas možete naručiti Microsoft servise u oblaku

Tehnologije koje koristimo za razvoj su najmodernije te se konstantno educiramo kako bismo pružili najbolju uslugu klijentu.

Neki od proizvoda

Reset OMS

Reset OMS

Reset CMS

Reset CMS

32Dent

32Dent

Reset Orderon

Reset Orderon

Radili smo na raznim projektima, pogledajte neke od njih

Web stranice - Littera
Web stranice - Alpha tehnika
Web stranice  - Viktor svijece
Web shop - Hutek
Evidencija dostava Jetex
Consort consult GmbH
Web stranice KAPA
Primus dental d.o.o.
F.M.L.C grupa
Q software
Alfa logistika j.d.o.o.
Studentski centar Karlovac


Tvrtka: Reset IT d.o.o. Sjedište: Pivovarska 8, 47000 Karlovac Trgovački sud Zagreb, SS-Karlovac, MBS:4105478 Uprava: Marko Vidmar, direktor Temeljni kapital: 20.000,00 kn, u cijelosti uplaćen u novcu OIB: 57345668505 VAT: HR-57345668505 IBAN: HR4223400091110612225

Kontakt

Pivovarska 8, 47000 Karlovac, Croatia
091/561-4610
Informacije: [email protected]