ProgIS je informatička tvrtka koja se bavi pružanjem informatičkih usluga na području programske opreme, računalnih mreža i sistemske podrške. Osnovna je djelatnost i usmjerenje poduzeća prema poslovnoj programskoj opremi, kako standardnoj koja riješava pitanja informatizacije poduzeća, tako i specifičnoj koja se izrađuje prema zahtjevima korisnika.

Saznaj više 

Naše usluge

Savjetovanje
— Prilikom uvođenja poslovnih rješenja svakom poduzeću je i uz vlastite resurse potrebna pomoć pri uvođenju novog poslovnog sustava pri čemu je poseban naglasak stavljen na racionalizaciju poslovanja u smislu maksimalne iskoristivosti resursa poduzeća - ljudskih potencijala, opreme, prostora,... Svi ovi elementi se pomno analiziraju kako bi se konkretnim savjetima vezanim uz što veću iskoristivost svih raspoloživih resursa poduzeća uočila i predložila najoptimalnija rješenja i savjeti.
Saznaj više 
Projektiranje poslovnih informatičkih sustava
— Prikupljanje informacija o postojećim poslovnim procesima unutar poduzeća potrebno je da bi se stekao uvid u sve segmente i detalje poslovanja kako bi se što bolje i efikasnije projektirala programska podrška. U procesu prikupljanja informacija izvođač i korisnik zajedno definiraju način organizacije poslovnih procesa u poduzeću, postupke i ovlasti izvršilaca, skupove podataka koji se svakodnevno generiraju u poslovnom procesu, te posljedice tih procesa.
Saznaj više 
Održavanje poslovnih aplikacija
— Održavanje poslovnih aplikacija podrazumjeva stalnu podršku korisnika u radu, ali i kontinuirani razvoj i nadogradnju poslovnih aplikacija. Kako većina poduzeća nema potrebu za zapošljavanje posebno obučenih djelatnika na održavanju poslovne programske opreme i pružanje savjeta za rad – održavanje je uglavnom vanjska usluga koju pruža isporučitelj programske opreme. Na ovaj način se minimaliziraju troškovi poduzeća i dobiva kvalitetna i konstantna podrška u smislu pomoći, brzih intervencija, ali i dorada prema specifičnim zahtjevima svakog pojedinog korisnika.
Saznaj više