NASLOVNICA

Vrhunska masaža Zagreb za one koji žele najbolje.

| 15 pogodnosti za Vas | Medicinska masaža leđa - video | Studija o dobrobiti masaže | Primjene masaže | Provjerite iskustva naših klijenata |

Masaža zagreb

Zanima Vas profesionalna masaža u Zagrebu? 98% naših klijenata je u potpunosti zadovoljno, a više od 2/3 novih klijenata dolazi nam po preporuci. Provjerite zašto. Garantiramo zadovoljstvo ili vraćamo novac.

15 pogodnosti za Vas:

  • Sami ste u prostoriji, te uživate potpunu diskreciju i privatnost
  • Pregled i razgovor radi bolje prilagodbe tretmana uključen je u cijenu
  • Nema žurbe i čekanja te Vam se posvećuje dovoljno vremena
  • Svake godine investiramo više od 7.000,00 kn po zaposleniku na obrazovanje
  • Individualan pristup svakome klijentu
  • Istinski Vam želimo pomoći
  • Miran, tih i visoko higijenski prostor
  • Salon je klimatiziran
  • Pozitivna, ugodna i opuštena atmosfera
  • Specijalizirani smo Salon za masažu
  • Slušamo i poštujemo Vaše želje
  • Koriste se prirodna i organska hladno prešana ulja
  • Svi preparati su visoke kvalitete i ne izazivaju alergijske reakcije
  • Čekaju Vas korisni savjeti i pokazne vježbe prilagođene Vama
  • Pregršt informacija i savjeta na našem blogu

Provjerite što kažu naši klijenti:

Provjerite kako radimo masažu leđa s boka

Rezervirajte termin

Više od 100 tretmana smo otkazali jer su klijenti imali stanja kada se masaža ne smije primjenjivati. Jer nam je Vaše zdravlje i dobrobit važnije od Vašeg novca.

Učinkovito pomažemo kod kroničnih bolova uzrokovanih ozljedama ili stresom. Uspješno oporavljamo sportaše od napora, pripremamo ih za predstojeće izazove te pomažemo u sprječavanju ozljeda. Kontaktirajte nas s povjerenjem i slobodno pitajte sve što Vas zanima. Na našem blogu pronađite naše mnogobrojne autorske i stručne tekstove te se informirajte na koji način Vam masaža pomaže.

Naručite poklon bon On-line

Poklon bon

Studija o dobrobiti masaže kod subakutne i kronične boli u vratu:

Provedena istraživanja su pokazala da je terapija masažom sama ili u kombinaciji s vježbanjem dovela do smanjenja inteziteta boli kod osoba s subakutnim i upornim bolovima u vratu. Također je pokazala da je dugotrajno pomogla kod oporavka. Studija "Effectiveness of deep tissue massage therapy, and supervised strengthening and stretching exercises for subacute or persistent disabling neck pain. The Stockholm Neck (STONE) randomized controlled trial" uključivla je 619 odraslih ljudi sa subakutnim i/ili stalnim bolovima u vratu.

Dizajn studije

Ispitanici su nasumično bili dodani u grupu koja će primati masažu, grupi za vježbanje, grupi koja će kombinirati masažu i vježbanje ili kontrolnoj grupi koja je dobila savjet "da budu aktivni". Ispitanici u skupinama za masažu, vježbanje i kombiniranu terapiju primili su šest sesija dodijeljene intervencije tijekom intervala od šest tjedana. Ispitanici u kontrolnoj skupini dobili su tri sesije savjeta o tome kako ostati aktivan tijekom intervala od šest tjedana. Svaka masaža trajala je 45 minuta, kao i svaka vježba. Za kombiniranu skupinu masaže i vježbi, nakon 25 minuta terapije s vježbanjem slijedilo je 25 minuta terapije masažom.

Mjerila

Glavna mjerila u ovom istraživanju bile su intenzitet boli u vratu i nesposobnost koju je uzrokovala bol u vratu. Obje su ocijenjene upitnikom za kroničnu bol. Sekundarna mjerila su percipirana kao oporavak i odsutnost na poslu zbog bolova. Sva mjerila ocijenjene su prije početka šest-tjednog intervala i opet u roku od sedam, 12, 26 i 52 tjedna. Rezultati istraživanja otkrili su smanjenje intenziteta boli kod ispitanika u grupi za masažu i kombinirane skupine za masažu i vježbanje. U usporedbi s onima u kontrolnoj skupini koja je dobivala samo savjete. Do tih poboljšanja, u grupi za masažu, je došlo u 7. i 26. tjednu, dok je u grupi kombinirane terapije do poboljšanja došlo u 7. i 12. tjednu. Najveće smanjenje boli je došlo u grupi  za vježbanje u 26. tjednu. Percipirani oporavak bio je veći u sve tri intervencijske skupine u svim vremenima procjene u usporedbi s kontrolnom skupinom. Nisu primijećene stalne značajne razlike u invalidnosti ili odsutnosti od obveza zbog bolova.

Zaključak

"Naši nalazi sugeriraju da bi terapija masažom sama ili u kombinaciji s vježbama za jačanje i istezanje mogao biti opcija liječenja za osobe s subakutnim i upornim bolovima u vratu", navode autori studije.

Provjerite cijene

Posjetite naš YouTube kanal za video naših masaža i savjeta.

YouTube

Za sveukupnu njegu i održavanje tijela

Za olakšavanje od napetosti i bolova uzrokovanih stresom, Vaš terapeut koristit će lakšu tehniku, znanu i kao klasična (švedska) masaža. Masaža cijelog tijela potaknuti će cirkulaciju i opuštanje mišića. Kod kroničnih bolova i intenzivnijih napetosti Vaš terapeut pristupit će tehnikom medicinske masaže ili masaže dubokog tkiva. Posebnih pritiscima i pokretima razbit će napetost u mišićima za dugotrajno i učinkovito olakšanje.

Bol u vratu

Specifične napetosti u vratu često su uzrokovane dugotrajnim sjedenjem za stolom ili u vozilu. Bolovi u vratnoj kralježnici mogu postati vrlo neugodni, ako ih se ne tretira. Vaš terapeut može specifičnom tehnikom masaže ciljati pogođena područja te smanjiti pritisak, poboljšati cirkulaciju i opustiti napetosti. Masaža vrata i ramena jedan je od najčešćih tretmana.

Masaža protiv bolnih leđa

Dok je bol u gornjem dijelu leđa bolna, ali rijetko opasna, bol u donjem dijelu leđa može biti vrlo neugodna. Ciljanom tehnikom medicinske masaže leđa i vrata Vaš terapeut tretirat će pogođena područja. Opustiti će Vam mišiće, povećati okretnost i smanjiti bolove. Također pokazat će Vam vježbe prilagođene stanju, kako bi si i sami mogli pomoći.

Za aktivne i sportske mišiće

Redovna sportska masaža pomoći će uravnotežiti rutinu sportskim entuzijastima i profesionalcima. Tehnikom sportske masaže potiče se rješavanje mliječne kiseline iz mišića, njihovo opuštanje te brže oporavljanje od mikrotrauma uzrokovanih treningom. Sprječavaju se ozljede i mišići, kao i zglobovi, postaju otporniji.

Masaža protiv stresa

Muči li Vas stres i napetost? Onda je za Vas klasična opuštajuća masaža. Prirodnim putem smanjuje se hormon stresa dok se istodobno povećava razina hormona sreće i ugode. Tim putem opuštajuće masaže reducira se stres te se tijelo dovodi u prirodni balans.

Masaža za žene u blaženom stanju

Ako tražite oslobađanje od glavobolja i bolova u leđima i nogama uzrokovanih trudnoćom Vaš terapeut će posebnom prenatalnom tehnikom masaže pomoći u održavanju energije i boljeg sna.

Tretiranje oteklina i limfedema

Patite li od otečenih udova, limfedema, slabe cirkulacije ili nakupljanja otpadnih tvari, ručna limfna drenaža prava je masaža za Vas.  Pomaže u preko 60 različitih zdravstvenih tegoba i također donosi mnoge dobrobiti zdravim osobama.

Pogledajte kako se radi ručna limfna drenaža noge po Dr. Vodderu

Rezervirajte termin

Provjerite iskustva naših klijenata.

Drugi o nama

Išijas

Bez obzira dali ste se tek susreli s problemima bolnog išijasa ili se već godinama s time nosite, terapija masažom može vam pomoći da pronađete brzo olakšanje.

Cupping terapija

Tradicionalna kineska metoda vrlo učinkovita u otklanjanju kroničnih bolova u kralježnici, smanjuje reumatoidni artritis, fibromialgiju, edeme, otekline, pomaže kod astme i bronhitisa. Također je vrlo učinkovita u borbi protiv celulita. Izuzetno je bitna pravilna izvedba i stručnost terapeuta kako bi rezultati biti učinkoviti i da nebi došlo do kontraefekta. Certificirani smo i osposobljeni za izvođenje Cupping (vakuum) masaže.

Primjer Cupping masaže

Za ljepše noge i stražnjicu

Uklanjanje celulita anticelulitnom masažom ne mora (i ne smije) biti bolno ni neugodno. Posebno kreiranom tehnikom učinkovito uklanjamo celulit, bez masnica, boli i podljeva. Stručni anticelulitni tretman donosi brže i trajnije rezultate. Vratit ćemo elastičnost kože, podići tonus mišića, potaknuti detoksikaciju i uspješno ukloniti celulit.

Na koji način se pravilno izvodi anticelulitna masaža

Masaža lica

Želite li održavati lice vitalnim, smanjiti pojavu bora i vratiti toplinu u lice, onda je idealni tretman Masaža lica, vrata i dekoltea. Tom specifičnom uslugom masaže, potaknuti će se cirkulacija u lice i dekolte, opustiti vrat te tako održati prirodna elastičnost kože.

Masaža za mekšu, ljepšu i glađu kožu

Ako tražite maksimalno opuštanje, a ujedno želite uz masažu nahraniti i osvježiti kožu, onda  morate isprobati masažu s čokoladom. Poznato je da čokolada podiže raspoloženje, pa je u kombinaciji s masažom pravi izbor za savršeno opuštanje, revitaliziranje i regeneraciju kože.

Naše usluge

Studio Silvija je specijaliziran salon za masažu u Zagrebu (Trešnjevka) gdje se trudimo pružiti najbolje. Različite vrste masaža koje kontinuirano unaprjeđujemo iskustvom i edukacijom garantira Vam stručni i profesionalni pristup, kako bi se individualno prilagodili svakome klijentu ponaosob. Ako tražite svoje mjesto za masažu, dajte nam šansu, a mi ćemo dati sve od sebe da Vas oduševimo.

Naše cijene:

Provjerite cijene

Misija

Naša misija je, masažom pomoći ljudima u rješavanju raznih muskulaturno kostularnih problema. Stalnim obrazovanjem i slušanjem potreba, problema i želja naših klijenata usavršavamo svoje usluge kako bi ispunili svoju misiju.

Vizija

Vizija nam je da se profiliramo u vodeću ustanovu kao centar za masažu. Želimo biti prepoznati kao salon gdje se nude najbolje masaže u Zagrebu.

Kontaktirajte nas

Provjerite razna istraživanja koja su potvrdila koliko je korisna i učinkovita kvalitetna masaža.

Autor sadržaja: Silvija Hrestak (studiosilvija.hr)

tags: masaža zagreb, masaža trešnjevka, masaža zagreb voltino, salon za masažu

Medicinska masaža

Riješite se stresa i bolova, popravite držanje i samim time izgledajte ljepše.

Više -

Sportska masaža

Redovnim tretmanima sportske masaže znatno si smanjite rizik od ozljeda..

Više -

Klasična masaža

Dok ležite na stolu pod svježom mirisnom plahtom..

Više -

Lomi Lomi masaža

Lomi Lomi masaža – tradicionalna havajska tehnika za mnogobrojne zdravstvene pogodnosti. Tražite nešto posebno, a ujedno i učinkovito? Pomažemo ljudima […]

Više -

Nedavne objave

Istraživanje: Masaža protiv bolova u vratu

29/06/2023

Dali terapija masažom pomaže ublažiti bol u vratu dugoročno ili kratkoročno? Bolovi i ukočenost u vratu vodeći su uzrok bolovanja […]

Više -

Masaža smanjuje bol u mišićima

21/11/2022

Masaža nakon naporne tjelovježbe rezultira značajnim smanjenjem boli u mišićima. Također povećava performanse mišića i potiče pad kreatin kinaze. U […]

Više -

Masaža onkoloških bolesnika

21/07/2022

UVOD Masaža onkoloških bolesnika ima za cilj pomoći oboljelima u smanjenju problema povezanih s onkološkim oboljenjima. Kao što su umor, […]

Više -

Radno vrijeme

Ponedjeljak
12:00-20:00
Utorak
12:00-20:00
Srijeda
12:00-20:00
Četvrtak
8:00-16:00
Petak
12:00-20:00
Subota
8:00-14:00
Nedjelja
NE RADIMO