Diametral Vam predstavlja hrvatske patentirane proizvode linije magnetnih sjenila Chores lumina za zasjenjivanje PVC, aluminijskih ili drvenih prozora, balkonskih vrata, izloga, krovnih prozora i kliznih stijenki.

PROIZVODI

Ovi proizvodi se montiraju bez bušenja okvira prozora, već se lijepe za dvostranom samoljepljivom trakom za okvir ili za staklo.

Za razliku od ostalih vrsta sjenila, naša sjenila su trajna i moguće je zamjeniti samo tkaninu dok ostale komponente ostaju fiksirane za prozor.

Honeycomb tkanina napravljena je u obliku saća čime omogućuje zadržavanje zraka u džepovima te se tako stvara toplinska izolacija koja smanjuje potrošnju energije.

Naša blackout sjenila pružaju maksimalnu zaštitu od ulaska svjetlosti u prostor što je za razliku od žaluzina, zavjesa, roloa i drugih sjenila idealno rješenje zasjenjivanja turističkih smještaja u kojima gosti traže baš takvu izolaciju od vanjskih utjecaja.

UNTOUCHABLE

UNTOUCHABLE

Sjenila integrirana između dvaju stakala. Ne zahtjevaju čiščenje, a sjenilom se upravlja ručkama s prednje strane stakla. Untouchable sjenila idealna su za prostore u kojima boravi više ljudi kao što su bolnice, dječji vrtići, škole ili starački domovi.

CLICK & GLIDE

CLICK & GLIDE

Sjenila s jednostukim magnetima smještenim u vodilicama. Sjenilom se upravlja pritiskom na vodilicu i otpuštanjem u željenom položaju. Sjenila s jednostrukim magnetima Click & Glide montiraju se kod manjih površina prozora.

STICK & SLIDE

STICK & SLIDE

Sistem s magnetima u vodilici i u ručki. Ručkom se upravlja sjenilima preko magnetne veze. Koriste se kod svih veličina prozora kao i kod kliznih stijenki ili balkonskih vrata i izloga.

KONTAKT

Nepune dvije godine od lansiranja na tržište potpuno novog koncepta sjenila za prozore Chores Lumina, u Splitu je firma Diametral otvorila prvi distribucijski centar u Hrvatskoj, putem kojeg su ovi zanimljivi i inovativni sistemi kontrole svjetlosti i kontrole privatnosti postali dostupni kupcima u Dalmaciji.

Naš izložbeni salon nalazi se na prvom katu Kalete 1 u ulici Ruđera Boškovića u Splitu.

Pošto je naš posao vezan uz terenski rad, moguće je da nismo u salonu, te bi najbolje bilo prije posjeta nazvati na mobitel 095/9106659 i dogovoriti posjet.

Sjenila također možete naći u firmi DEKOR-STAKLO na Stinicama u Splitu, te u Makarskoj u firmi Zgoditak d.o.o.

TEL-FAX: 021 / 783533

MOBITEL: 095 / 9106659

E-MAIL: info@diametral.hr