🌞3,2,1 - prijave za ljetne tečajeve su u tijeku! 🌞Upisi

Svjetski lider u podučavanju engleskoga jezika

BESPLATNI ogledni sat

Više od engleskog. Vrijednosti za čitav život.

Helen Doron škola je škola za učenje engleskog jezika za djecu od 3 mjeseca do 19 godina. Naše zabavne, zanimljive i opuštene nastavne lekcije ispunjene su glazbom, igrom i raznim pažljivo isplaniranim aktivnostima: djeca uče engleski jezik na isti način kako uče materinski jezik, jednostavno i prirodno.

Tečajevi po dobnim skupinama

Helen Doron metoda nudi tečajeve za djecu od 3 mjeseca do 19 godina. Svaka dob djeteta nosi svoje potrebe i želje, a Helen Doron tečajevi su skrojeni točno po tim kriterijima. Raspon dobi djece na svakom tečaju je vrlo mali, što znači da su djeca u grupama od 8 polaznika sa svojim vršnjacima. U slučaju da dijete već ima predznanje engleskog jezika provodimo besplatno testiranje znanja kako bismo odredili koji tečaj najbolje odgovara pojedinom djetetu i osigurali da su djeca u grupama na istoj razini znanja.

Pronađite školu u svojoj blizini
Globus

Što kažu roditelji

  • Ocjena 5/5Zadar
  • Ocjena 5/5Zaprešić
  • Ocjena 5/5Split
  • Ocjena 5/5Vinkovci
  • Ocjena 5/5Osijek
  • Ocjena 5/5Zagreb (LC Maksimir)
  • Ocjena 5/5Slavonski brod

🍉Helen Doron ljetni tečajevi 🌞

Ljetni praznici idealno su vrijeme za istraživanje, maštanje i usvajanje novih vještina! 📚 🎨 Pridružite nam se na jezičnoj avanturi punoj igre, zabave i kreativnih aktivnosti i unaprijedite znanje engleskog jezika vaših mališana! ➡️Osigurajte mjesto svojim mališanima na najzabavnijem ljetnom tečaju engleskog jezika i prijavite se OVDJE. ➡️Termine održavanja ljetnih tečajeva u 2024.godini pronađite u […]

Nastavite čitati

Šećerna bolest u djece 

Inzulin je hormon koji normalno nastaje u β stanicama gušterače, a koji potiče ulazak šećera (glukoze) iz krvi u stanice gdje se koristi kao ”gorivo”.   Dijabetes (šećerna bolest) je stanje u kojemu se u organizmu ne stvara dovoljno inzulina ili inzulin ne ostvaruje svoje djelovanje i ne može iskoristiti dostupnu glukozu. Kao rezultat toga dolazi […]

Nastavite čitati
Prijavite se na newsletter
Upisi
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima