Početna

Poduke u Splitu iz Matematike, Fizike, Osnova elektrotehnike, Mehanike , Tehničke Mehanike, Statistike i Nacrtne geometrije za studente FESB-a, Pomorskog, Građevinskog, Arhitektonskog, Tehnološkog, Ekonomskog, Pravnog i ostalih fakulteta drži profesor. Repeticije se također odnose i na studente stručnih studija kako na FESB-u tako i u Kopilici. Instukcije su i za đake splitskih srednjih škola. Dugogodišnje iskustvo, ogromno znanje i predanost đaku osnova su Vašeg zadovoljstva. Odličnim rezultatima doprinosi i dobro opremljen i klimatiziran radni prostor i poticajna radna atmosfera!

Informacije i dogovor na tel. 099 83 43 252

Visoka prolaznost, individualni pristup, ugodna i stimulativna radna atmosfera.  Opremljen i klimatiziran radni prostor. Poduke su klasičnog tipa jedan na jedan. Obratite se s povjerenjem.

Matematika Repeticije iz matematike se održavaju u Splitu i odnose se na studente tehničkih fakulteta, FESB-a, građevinsko-arhitektonskog, pomorskog,  pravnog, prirodoslovno matematičkog. Poduke su  namijenjene i za studente stručnih studija i đake srednjih škola. Repeticije se drže i za studente ekonomskog fakulteta, naročito njima zanimljivo poglavlje EKONOMSKE, POSLOVNE  tj. FINANCIJSKE matematike.  Neka od poglavlja kojih se znanje usvaja kroz instrukcije su geometrija, algebra, kompleksni brojevi, funkcije, derivacije, integrali, neodređeni, određeni, dvostruki integrali, trostruki integrali, plošni. Kroz poduke učenici imaju mogučnost razviti matematički način razmišljanja.

FizikaFizika kao temljna znanost proučavanja svijeta i pojava oko nas zahtijeva razumijevanje temeljnih principa i načela. Instrukcije iz fizike dajem za učenike splitskih srednjih škola po odgovarajučem programu. Poduke se također odnose na studente splitskih tehničkih fakulteta. Podučavam studente FESB-a, Građevine, Arhitekture. Za studente PMF-a u Splitu  poduke dajem iz predmeta Opća fizika. Instrukcije se uglavnom baziraju na svladavanju teoretskih osnova i rješavanju zadataka, od lakših ka težima, uključujući i ispitne zadatke. Učenici i studenti koji slijede upute dobijene na podukama bez problema postižu svoj cilj.

Elektrotehnika, Osnove elektrotehnike.

Splitske Studente i đake podučavam elektrotehniku i sve elektrotehničke predmete. Poduke se odnose na učenike srednjih škola i studente. Podučavam studente FESB-a i stručnih studija elektrotehnike u Splitu. Repeticije također dajem i drugima koji zbog privatnih ili profesionalnih razloga žele produbiti svoja znanja iz datih znanstveno praktičnih disciplina. Instrukcije su individualne.

Repeticije iz Statistike u Splitu

StatistikaStatistika kao izdvojena grana matematike nezaobilazna je pri analizi i razumijevanju mnogih stohastičkih procesa, naročito u ekonomskim znanostima. Podučavam učenike srednje ekonomske škole. Poduke se također odnose i na studente ekonomskog i pravnog fakulteta. Također repeticije držim i studentima FESB-a, i Građevinsko-Arhitektonskog fakulteta iz predmeta Statistika i vjerojatnost. Također sam spreman podučiti i sve ostale zainteresirane.

MehanikaPoduke iz mehanike se izvode prema programu studija strojarstva i brodogranje na FESB-u, kao i prema programima na Građevinsko-Arhitektonskom fakultetu. Kolegiji Mehanika 1 , Mehanika 2 (statika, kinematika, dinamika, sile veza, virtualni rad, metoda sila, metoda pomaka ), Tehnička Mehanika. Također podučavam i studente Pomorskog fakulteta u Splitu. Instrukcije iz mehanike se daju i za đake splitskih srednjih škola.

Nacrtna geometrija

Nacrtnu geometriju podučavam đake srednjih škola. Također podučavam i studente tehničkih fakulteta u Splitu.

Linkovi

Repeticije matematika fizika mehanika Split

Repeticije iz matematike i fizike u Splitu