Loader Image

USLUGE

null

STRUČNI NADZOR, KONZALTING I PROJEKTIRANJE

Pomažemo investitorima u realizaciji investicije od ishođenja potrebnih dozvola, izrade troškovnika građenja te obavljanja stručnog nadzora prema zakonu od gradnji.

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE

Energetski certifikat je dokument kojim se prikazuje energetsko svojstvo zgrade, te sadrži kriterije i energetske razrede po kojima svrstavamo izgrađene zgrade.

LEGALIZACIJA I PROCJENA NEKRETNINA

Procjena vrijednosti nekretnine je postupak kojim se pokušava primjenom specifičnih metoda dobiti vrijednost nekretnine koja je što bliže njenoj stvarnoj tržišnoj vrijednosti.

ETAŽIRANJE NEKRETNINA

Etažiranje nekretnine je proces koji se sastoji o građevinskog i pravnog dijela kojima se postiže pravna potvrda vlasništva nakon upisa u zemljišne knjige (gruntovnicu).

Master inženjering d.o.o. Korisnik je i provoditelj projekta “Jačanje konkurentnosti Master inženjeringa d.o.o. kroz uvođenje usluge digitalnog energetskog certifikata” sufinanciranog iz Europske unije putem Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.

DigiEnc – Digitalni Energetski certifikati, prvi zaista zeleni certifikati na tržištu.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.

STRUČNOST NA SVIM PODRUČJIMA

Mi volimo izazov. U slučajevima gdje su potrebne različite discipline, i moraju se ispuniti mnogi uvjeti ili se pomiriti različiti interesi, upravo Vam to nudimo. Radimo preko granica specijalističkih područja, imajući na umu veliku sliku, zajedno s mrežom naših partnera možemo Vam ponuditi stručnost na svim razinama.

TIM PO MJERI KLIJENTA

Projekti za klijenta i njegovi zahtjevi čine bit naše organizacije. Svaki projekt je specifičan stoga postavljamo tim po mjeri i odgovarajućih kompetencije. Upravljanje projektima obuhvaća koordinaciju stručnjaka, upravljanje proračunima i rokovima te služi kao središnja točka kontakta između klijenta i nas.

NAŠA ODGOVORNOST

Kao tim inženjera odgovorni smo za kvalitetu i provođenje projekta, te zadovoljstvo klijenata.

Reference

null

Pomažemo investitoru u realizaciji investicije od ishođenja potrebnih dozvola, izrade troškovnika građenja te obavljanja stručnog nadzora prema zakonu od gradnji.

DJELATNICI

null

Rad u MASTER inženjeringu ima mnogo prednosti: to znači rad na uzbudljivim projektima i izazovnim zadacima.

To također znači inspirativno i kooperativno timsko djelovanje sa stručnjacima iz širokog raspona disciplina, što znači biti cijenjen kao pojedinac i podržan u vlastitom razvoju.

Naši partneri

null

Kroz godine uspješnog rada uočili smo da se najbolji rezultati postižu ako imate pouzdane partnere koji Vam pomažu u realizaciji i najkompleksnijih projekata. Građevinski projekti, kao i investicije potrebne za razvoj istih, prate brojni izazovi te je stoga od velike važnosti suradnja i umrežavanje.

IZDVOJENE NOVOSTI

null

Završena je gradnja pogona tvrtke Orchem plus

Završena je gradnja pogona za prepakiranje te skladišta i punionice sredstava za zaštitu bilja u Pleternici, projekta vrijednog više od 40 milijuna kuna. Riječ je o tvrtki Orchem plus d.o.o. […]

Završava se gradnja pogona za prepakiranje i skladištenje agrokemikalija

U Pleternici se završava gradnja pogona za prepakiranje te skladišta i punionice sredstava za zaštitu bilja. Riječ je o tvrtki Orchem plus d.o.o., a u projekt je uloženo više od […]

Što je sve potrebno za izgradnju zgrada s niskom razinom emisije ugljičnog dioksida?

Svjetski savjet za zelenu gradnju, odnosno World Green Building Council, neprofitna je organizacija čiji je cilj promicanje „zelene gradnje“. Zelena gradnja ima veliku ulogu u ublažavanju najvećeg problema današnjice, a […]