We suck the News!

Isporučujemo informacije u realnom vremeno s preko 300 najrelevantnijih news portala našim vjernim korisnicima

O nama

GoSucker.com je tu za vas da budete i ostajete u informirani o aktualnim vijestima, temama i najavama s internet portala. Donosimo vam najnovije informacije u realnom vremenu.

  • Brz i efikasan pristup novostima i informacijama s internet portala.
  • Notifikacije u realnom vremenu kada se pojave vijesti za koje ste kreirali obavijesti.
  • Personalizacija s jednostavnim i intuitivnim sučeljem.
  • Preko 300 internet portala je uključeno u pretragu.

Neka vas ne iznenade neke važne vijesti - na Go Sucker-u ćete primiti notifikaciju u realnom vremenu ako se pojavi neka vijest ovisno o vašim traženim pojmovima. Pružamo vam način da pratite najnovije informacije, najave i notifikacija s jednog mjesta.

Personalizujte svoje traženje s našim jednostavnim i intuitivnim sučeljem. Budite u kontaktu sa najnovijim informacijama uz GoSucker.com.

Ostanite informirani uz GoSucker!

GoSucker.com koristi inovativne tehnologije i brzu bazu podataka, tako da možete uvijek biti u toku s novostima jer pretražujemo više od 300 internet portala.

  • 01 Što sve GoSucker.com radi?

    GoSucker.com pruža jednostavno i efikasno čitanje novosti s internet portala. Dok sa jedne strane čita novosti i parsira ih te sprema u bazu podataka koja je optimizirana za brzu pretragu, sa druge strane također omogućava korisnicima da unesu kriterije pretraživanja, uz koje će potom biti obavješteni putem notifikacija u realnom vremenu ukoliko se pronađe neki odgovarajući tekst.

  • GoSucker čita novosti sa preko 300 internet portala. Baza internet portala se svakodnevno osvježava a ukoliko neki portal nije u bazi, dodati ćemo ga na zahtjev klijenta.

  • Aplikacija omogućava personalizaciju traženja novosti uz pomoć jednostavnog i intuitivnog sučelja. Kontaktirajte nas ukoliko želite besplatno testirati aplikaciju.

 

Iskoristite GoSucker.com da iskoristite svoje vrijeme!

GoSucker.com Vam omogućava da uštedite vrijeme koje biste potrošili tražeći aktualne informacije po internet portalima. Iskoristite inovativnu tehnologiju GoSucker-a i budite u kontaktu s realnim vremenom.

GoSucker.com upotrebljava innovative algoritme za određivanje relevantnosti novosti, omogućavajući korisnicima da budu uvijek u toku s relevantnim vijestima.

Usluge

Grossi ulaganja d.o.o. nudi usluge savjetovanja i podrške za svoje klijente. Dobar savjet zlata vrijedi. Između uspjeha renomiranih velikih tvrtki i korištenja konzultantskih usluga već je godinama uspostavlja pozitivna korelacija. Nudimo savjetodavne i konzultantske usluge za javni i privatni sektor.

Praćenje i alaliza medijskih objava

Vlastitim naprednim programskim alatima omogućili smo našim klijentima praćenje medijskih objava na Internet portalima.

Specifikacija funkcionalnih zahtjeva

Dobra dokumentacija je pola uspjeha svakog projekta. Analiziramo poslovne procese i pišemo pripremnu dokumentaciju za natječaje i projekte. Usluga je za javni i privatni sektor.

Izrada i održavanje poslovnih aplikacija

Prema funkcionalnim zahtjevima naš developerski tim će brzo i kvalitetno razviti aplikaciju. Najnovije tehnologije i trendovi garancija su kvalitete.

Internet marketing

Za vas ćemo producirat marketinška rješenja, osmisliti i pratiti internet kampanje. Analizom tržišta ćemo targetirati ciljane skupine kako bi maksimizirali učinkovitost kampanje.

Uvjeti poslovanja

Uslugu koristite i plaćate samo ako ste zadovoljni istom. Prvi mjesec korištenja usluge je besplatan. Usluga se naplaćuje jednom mjesečno, zadnji dan u mjesecu za tekući mjesec ukoliko usluga nije otkazana. Uslugu možete otkazati bilo koji dan u mjesecu te ista neće biti naplaćena za mjesec u kojem je otkazana.

Dospijeće plaćanja je 15 dana od dana izdavanja računa. Veselimo se poslovanju. Usluga se otkazuje isključivo putem email-a.

Registrirajte se na GoSucker.com

Registrirajte se na GoSucker.com sada i uštedite vrijeme zahvaljujući njegovim jednostavnim uslugama za praćenje sadržaja s više od 300 internet portala!

Tim

Programeri i osoblje nastoje marljivo raditi kako bi pružili podršku i zajedno s klijentima gradili uspješnu tvrtku. Mnogo napora se ulaže u kvalitetu i dostupnost usluge.

Toni Grossi

Direktor

Uspjeh nije samo postizanje cilja, već i putovanje koje do njega vodi.

Matea Mađor

Prodaja

Kvalitetna prodaja i podrška klijentima je jedan od najvažnijih faktora za uspjeh bilo kojeg poslovanja.

Cjenik

Uz Grossi ulaganja d.o.o. ciljevi postaju stvarnost! Pružamo vrhunske usluge koje će vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve brže i efikasnije. Uživajte u najboljem ponuđenom izboru usluga po najpovoljnijim cijenama!

Test paket

0 EUR Mjesečno

  • Jedna notifikacija dnevno
  • Dva tražena pojma
  • Jednostavni upiti prema bazi podataka
  • Inicijalno postavljanje
  • Podrška i pomoć
Registracija

Premium paket

599 EUR Mjesečno

  • Notifikacije u realnom vremenu
  • Neograničan broj notifikacija i korisnika
  • Složeni upiti i dodatni mailovi
  • Inicijalno postavljanje i edukacija
  • Podrška i pomoć
Registracija

Često postavljena pitanja

Naš tim odgovara na sva pitanja kupaca što je moguće brže i uvijek se trudimo da dobijete adekvatan i na vrijeme odgovor. Ukoliko imate pitanja ili želite da saznamo više o našim proizvodima ili uslugama, kontaktirajte nas! Hvala Vam što uživate u našim proizvodima ili uslugama.

Kontakt

Kontaktirajte nas s povjerenjem! Naš tim profesionalaca će vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve brže, lakše i efikasnije.