ANGLOS

Izađite iz okvira i razgovarajte sa svijetom

Uz temeljitost, stručnost i točnost pomoći ćemo vam da postignete više.



Kontakt

O nama


Uložili ste velik trud u projekt i želite mu otvoriti granice? Želite unaprijediti svoje poslovanje s pomoću izvora na stranom jeziku ili trebate prijevod dokumenta? Mi smo Anglos, agencija koja će vam pružiti kvalitetne prijevode – uz predan rad, individualiziran pristup i poštovanje rokova. Nudimo sljedeće usluge: pismeno i usmeno prevođenje (simultano i konsekutivno), usluge sudskog tumača te najam opreme za konferencijsko prevođenje.

Pismeno prevođenje

Svakom tekstu pristupamo temeljito i uvijek se trudimo postići više. Zahvaljujući tome, stekli smo relevantno iskustvo u prevođenju tekstova iz različitih područja: prava (uredbe, direktive i ostali zakonodavni akti EU-a, zakoni i ostali propisi, sudska dokumentacija, ugovori, pravna mišljenja itd.), financija i računovodstva (dokumentacija banaka, društava za faktoring i osiguravajućih kuća, financijski izvještaji, računovodstveni standardi itd.), zaštite okoliša i energije (studije utjecaja na okoliš, studije o nafti i plinu) i ostalih područja (poslovna korespondencija, osobni dokumenti, materijali za konferencije, seminare i radionice te tehničke specifikacije). Budući da je svaki tekst zaseban projekt kojem se poklanja puna pozornost, cijena ovisi o samom tekstu tj., o njegovoj složenosti i veličini te o traženom roku.

Usluge sudskog tumača

Ovlašteni smo za pružanje usluga sudskog tumača pisanim i usmenim putem, što obuhvaća ovjerene prijevode pravnih dokumenata i ostale dokumentacije za službene svrhe u Republici Hrvatskoj i inozemstvu (rodni list, vjenčani, potvrde za rad ili školovanje, diplome, sudska dokumentacija, natječajna dokumentacija, punomoći, izvadci iz sudskog registra i sl.) i tumačenje pred sudom i drugim pravnim tijelima u Republici Hrvatskoj.

Simultano i konsekutivno prevođenje

Ako organizirate radionicu ili konferenciju sa stranim govornicima, ili želite sudjelovati na sličnom događaju, mi ćemo se pobrinuti za kvalitetan i jasan prijenos vaših ideja i glatku komunikaciju. Naši su prevoditelji stručni, pouzdani i fleksibilni, za svaki se projekt temeljito pripremaju i znaju kako prenijeti misao s jednog jezika na drugi te na način koji vama najviše odgovara (simultano ili konsekutivno). Kao i za pismene prijevode, i usmeno je prevođenje personalizirano i ovisi o različitim faktorima – slobodno nas upitajte za procjenu i cijenu.

Najam opreme

Ako vam za događaj koji organizirate nedostaje oprema za simultano prevođenje, i u tome vam možemo pomoći. Nudimo najam potrebnih sredstava za najbolji prijevod: kabine za prevođenje, prijamnike sa slušalicama, razglas te tehničare za montažu i nadzor opreme.

Kontakt


Veselimo se svakoj budućoj suradnji i zajedničkim projektima. Javite nam se telefonom ili elektroničkom poštom:



Telefon: +385 (0)98 954 4736



E-mail: [email protected]



Adresa: Havrini 11,
10000 Zagreb



OIB: 52741876859