ABAKUS-SERVIS

Best
solutions
for your PC needs.

 

Prompt,
Reliable Service.

 

O nama

O nama

Abakus servis osnovan je 2017. godine, kao tvrtka koja se bavi održavanjem računala i mrežnih sustava. Osim održavanja postojećih sustava, nudimo i posredovanje pri nabavi nove opreme, kao i savjetovanje u istom. Najveća prednost Abakus servisa je pristup korisniku, jer ne radimo po principu dostave računala u servis, nego poteškoće otklanjamo na licu mjesta, čime maksimalno skraćujemo vrijeme popravka i minimiziramo vrijeme koje korisnici provode bez računala.

 

MISIJA
VIZIJA
CILJ

Postaviti se na tržištu održavanja računalnih sustava kao kvalitetna alternativa velikim tvrtkama sa svojim prednostima i maksimalnim mogućnostima prilagodbe svakom korisniku. Osigurati svakom korisniku najbržu moguću intervenciju po prijavi kvara, kao i daljinsku podršku u slučaju manje poteškoće, kako bi Vi što manje vremena proveli bez računala.
Svaki korisnik ima svoja očekivanja od računala, te ih je potrebno prihvatiti i razumjeti kako bi se svako računalo ili sustav mogao maksimalno prilagoditi onome tko ga koristi. Glavna razlika je između privatnih i poslovnih korisnika, no čak i unutar neke tvrtke ili ustanove je vrlo bitno razumjeti razlike među onima koji će ta računala koristiti, te prilagoditi ponudu onome što je korisniku potrebno. Računala ne koriste tvrtke, nego ljudi koji u tim tvrtkama rade.
Osigurati svakoj osobi koja je (posredno ili neposredno kroz tvrtku u kojoj radi) korisnik naših usluga osjećaj sigurnosti u računalo koje koristi i oslonac sa tehničke strane, kako bi svi koji koriste računala pod našim sustavom održavanja znali da se netko brine da ta računala rade kako oni to žele i da postoji netko kome se mogu obratiti u bilo koje vrijeme i dobiti pomoć odmah, bez da im posao stoji dok je računalo na polici u nekom servisnom centru dok ne dođe na red.

 

Usluge

Usluge

unaprjeđenje poslovanja

Podrazumijeva procjenu trenutnog stanja opreme na lokaciji korisnika, prijedloge za poboljšanja kako u hardverskom smislu, tako i u softverskom, sa konkretnim razlozima i primjerima načina na koje bi nabavka dodatne opreme ili promjena trenutnog stanja unaprijedila poslovanje tvrtke.

nabava opreme

Kao partner najvećih dobavljača opreme u Hrvatskoj, garantiramo svojim korisnicima najbolje ponude za računalnu i mrežnu opremu, kako komponente, tako i cijela računala i dodatnu opremu, bez ikakve dodatne naknade ili naplate za takvu vrstu posredovanja.

održavanje mrežnih sustava

Implementacija i održavanje mrežnih sustava kod korisnika, također nudimo više vrsta planova održavanja, obično je praktično kombinirati održavanje računala sa održavanjem mrežnih sustava.

održavanje računalnih sustava

Nudimo nekoliko modela održavanja samih računala, ovisno o potrebama korisnika i količini računala koje koriste u svom svakodnevnom radu, mogućnost intervencije po pozivu ili paušalnog održavanja sa planiranjem većih intervencija u određeno vrijeme.

Kontakt

Kontakt

ABAKUS SERVIS,
obrt za informatičke usluge
Vl. Igor Planinšek

OIB: 30428297701

Gospodska ulica 20, Zagreb