Stari Mlin - Klet

Osjetite čaroliju Moslavačkog kraja u pitomom okruženju prekrasnih vinogradara i blagih brežuljaka.

NAŠA PRIČA

Osjetite čaroliju Moslavačkog kraja u pitomom okruženju prekrasnih vinograda i blagih brežuljaka. U samom srcu moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u našem Starom Mlinu – Kleti.

UĐITE U NAŠ SVIJET

Oaza mira

U samom srcu moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u našem Starom Mlinu – Kleti. Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko Ivanić Grada. Veličine je otprilike šest hektara, a u sklopu imanja nalaze se četiri objekta za razne namjene. To su restoran i sala, zatim kuće i bungalovi za smještaj gostiju, te staja sa životinjama i mlin koji je zapravo ‘izložbeni primjerak’, kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.

Nenadmašni mirisi

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljavaju dahom starine mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni vrijednim rukama predaka. I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu i zakonima – što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi – to popunjava jelovnik.

Pjesma, ples i zabava

Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo Vam pravu zabavu. Za vaše novorođenče i dijete organiziramo krstitke i proslave rođendana. Svojem poslovnom partneru možete pružiti nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama, uživanje u našim moslavačkim jelima, vinima i likerima.

POVRATAK PRIRODI

Stari Mlin – klet okružen je vinogradima u kojima su uređene staze za šetnju, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu. Vaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku.

OKUSITE NAJBOLJE I PROVEDITE
NEZABORAVAN VIKEND U PRIRODI

Izvorno domaće


Stari Mlin – Klet osim odlične gastronomske ponude, nudi i niz ostalih popratnih aktivnosti za goste. Za ribiče tu su dva ribnjaka, za avanturiste mala šuma, a za uglavnom mlađu populaciju nogometno i odbojkaško igralište te bočalište za starije. Djeca mogu učiti o životu i običajima na selu, također mogu upoznavati životinje-konje, koke, guske, patke, jelene, lopatare, paunove, mačke, peseke, itd...

Iskusite povijest


Spremni za avanturu? Uđite u naš vremenoplov i vratite se daleko u povijest kada je sve bilo jednostavnije, ljudi bezbrižniji i priroda netaknuta. Osjetite kako vam se vraća unutrašnji mir i kako se cijelo vaše tijelo ispunjava energijom. Imanje i okolica je okruženo mnogim starim i povjesnim elementima tipičnim za naš kraj. Pogledajte i osjetite stare plugove i traktorske priključke, dijelove zaprežnih kola, ogromnu starinsku prešu za grožđe, sve u prekrasnom ambijentu i netaknutoj prirodi koja okružuje našu klet.

Smještaj i spavanje


Stari Mlin – klet omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe. Naše sobe su uređene u etno stilu u duhu prošlih vremena, no ipak uz komfor današnjeg doba. Nudimo također i prostor za Vaše veselice i bijeg iz suvremenog svijeta prepunog stresa i obveza. Obratite nam se bez obaveze da dogovorimo sve detalje oko rezervacije Vašeg boravka na imanju.

Dopustite nam da Vas uvedemo u svoju bajku...

         Stari Mlin – Klet VIII. Vinogradski odvojak 3,
10312 Kloštar Ivanić
Mob: 099-845-1764 (Marija),
  091-2882-108 (Zlata),
091-573-7060 (Vlado)