naslovnica
razvoj softvera
izrada web stranica
grafički dizajn
proizvodi
o nama
alati
reference
kontakt
naši proizvodi
naši alati
Posjedujemo znanje i iskustvo u radu sa sljedećim alatima:
naši klijenti
Poslujemo s kompanijama diljem svijeta
Izdvojeni klijenti u Hrvatskoj:
IZDVOJENE REFERENCE
Business Management System (BMS)
U suradnji s tvrtkom Međimurje PMP d.o.o. razvijamo sustav koji se u potpunosti prilagođava zahtjevima klijenata, a sastoji se od svih potrebnih modula kao što su računovodstveno poslovanje, komercijala, praćenje proizvodnje, skladišno poslovanje, upravljanje ljudskim resursima, DMS...

Sustav je namijenjeni tvrtkama koje imaju komplicirane proizvodne i poslovne procese, te imaju potrebu za rješenjima koja su prilagođena njihovim potrebama i jednostavna za korištenje.

BMS je namijenjeni da poboljša poslovne procese, napravi ekonomsku uštedu, prepoznaje uska grla, te spriječi zastoje i time poboljša rezultate poslovanja.

Trenutno se koristi u metalurškoj, građevinskoj, tekstilnoj industriji i brodogradnji, te kod kompanija koje imaju serijsku ili specijaliziranu proizvodnji.
ZATRAŽI PREZENTACIJU
KORIŠTENJE BMS-a U TVRTKI MEĐIMURJE PMP d.o.o.
cWebSpace tim je i više od onog što nam je bilo potrebno!

Uspjeli su pretvoriti jako zastarjelu online trgovinu u prekrasno, ugodno i čisto mjesto. Na svakom koraku, tim je bio savjestan, strpljiv i sa zaista pametnim idejama. cWebSpace je marljivo radio na rješavanju problema i realizaciji svih otvorenih pitanja i problema.

Njihov tim je direktan i iskren, a ponajviše je dobro što se razumiju u svoj posao.
Ali Lahaye
Direktor, Vintage Print Gallery International LLC
Zadovoljstvo mi je preporučiti cWebSpace za sve vrste razvojnih potreba koje su vam potrebne.

Radimo s njima u više različitih kapaciteta već više od dvije godine i nikad se nismo našli razočarani njihovim radom. Od jednostavnih web-ažuriranja, kompliciranog programiranja, razvoja bazi podataka do dizajna korisničkog sučelja, uvijek smo od cWebSpace-a dobili rezultate iznad svih očekivanja.

U potpunosti sam uvjeren da će se svi koji odaberu cWebSpace osjećati na isti način.
Hugh Sinclair
Direktor, WorldBlitz LLC
cWebSpace je točno ono što vam treba ako tražite tvrtku za outsourcing. Profesionalnost i fantastična komunikacija stvaraju ugodan rad i odličnu poslovnu suradnju. Sa zadovoljstvom bih preporučio tvrtku cWebSpace za bilo koji oblik poslovanja jer jednostavno stvaraju poslovni odnos.
Halsey Scott English
Direktor, Halsey News Network LLC
cWebSpace d.o.o.
Športska ulica 6A
HR 40000 Čakovec, Croatia
OIB: 64882899675
Temeljni kapital: 250.000,00 kuna
TEL +385 40 865 029
EML info@cwebspace.com
naši proizvodi
pratite nas