Pronađite najbolje zajmove
online

Najbolji online zajmovi na jednom mjestu: usporedite ih i brzo zatražite povoljni zajam .

Laka usporedba zajmova

Besplatna online prijava

Primite novac na račun

Zajam

Pronađite prikladan zajam za vašu financijsku situaciju. Mi skupljamo mnoštvo opcija zajmova od kojih možete odabrati, te vas povezujemo s najboljim davateljima zajmova koji nude povoljne kamate i uvjete.

Refinanciranje

Bilo da nastojite smanjiti mjesečna plaćanja, konsolidirati svoj dug ili dobiti nešto dodatne gotovine, možemo vam pomoći pronaći najbolje opcije refinanciranja na tržištu.

Donosimo transparentnost na tržište zajmova

U Matchbankeru su iskrenost i transparentnost uvijek prioritet. Jasno nam je da uzimanje zajma može biti iznimno stresno, stoga smo stvorili našu uslugu koja uspoređuje zajmove na način da je jednostavna i logična. Sklopili smo partnerstva s pružateljima zajmova kojima vjerujemo, pa vam možemo ponuditi najbolje postojeće opcije zajmova i pružiti sve informacije koje bi vam mogle trebati da biste donijeli informiranu odluku kada birate zajam online.
Uz to, da biste bolje razumjeli kvalitetu usluge koju svaki pružatelj daje, razvili smo i opsežan sustav ocjena. Naše ocjene za pružatelje temelje se na procesu evaluacije i čimbenicima poput:

  • Povratne informacije klijenata: Uzimamo u obzir osvrte klijenata na Trustpilotu, neovisnoj platformi na kojoj korisnici mogu dijeliti svoja iskustva s tvrtkama. To nam daje vrijedan uvid u kvalitetu i zadovoljstvo kupaca sa svakim pružateljem zajma.
  • Popularnost: Promatramo i popularnost svakog pojedinog zajma. Uspoređujući broj odobrenih zajmova za svakog pružatelja, možemo zaključiti koje su opcije zajmova najatraktivnije za naše korisnike.
  • Opsežna provjera banaka: Procjenjujemo povratne informacije klijenata te prigovore i identificiramo potencijalne probleme i slabosti kod svakog pružatelja zajmova.

Što je Matchbanker?

Matchbanker je vodeća usluga za usporedbe online zajmova. S mnogo godina iskustva od 2014. godine, pomogli smo tisućama da pronađu pravi zajam za njihove potrebe.

Naša ekspertiza i posvećenost transparentnosti čine nas idealnim partnerom u vašoj potrazi za zajmom.

Matchbanker