Usluge prijevoda

Ako trebate prijevod s hrvatskog na njemački jezik ili obrnuto, onda ste na pravom mjestu jer je e-prevoditelj specijaliziran za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga za njemački jezik.

Nudimo običan (neovjereni) prijevod i ovjereni prijevod ovlaštenog sudskog tumača za njemački jezik, koji će vam prevesti i ovjeriti prijevod svojim pečatom i potpisom, čime jamči da prijevod u potpunosti odgovara izvornom tekstu. Sve informacije u vezi s ovjerenim prijevodom možete provjeriti ovdje.

pružamo profesionalne prevoditeljske usluge za sve vrste tekstova:

icon-tools

Tijekom prevođenja se služimo CAT alatima (SDL Trados Studio 2019 i memoQ) koji omogućavaju maksimalnu uštedu troškova i vremena.

icon-delivery

Prijevodi se dostavljaju na vaš e-mail ili poštom na željenu kućnu adresu (čak u inozemstvo). Ne trebate slati originalne dokumente, samo nam pošaljite kopiju ili sliku dokumenta koji treba prevesti na naš e-mail (e.prevoditelj@gmail.com) ili Facebook / WhatsApp.

 

cijena prijevoda

U prevoditeljskoj djelatnosti se količina teksta i cijena prijevoda mjere prema “autorskoj kartici” koja sadrži 1500 slovnih znakova uključujući razmake.

cijena 1 autorske kartice iznosi:

  • Prijevod s njemačkog na hrvatski: 16 eura
  • Prijevod s hrvatskog na njemački: 16 eura
  • Prijevod životopisa: već od 8 eura
  • Prijevod diploma i školskih svjedodžbi: od 15 do 30 eura (po dokumentu)

Ako nemate životopis na hrvatskom jeziku, možemo vam također sastaviti cijeli životopis na njemačkom, samo nam pošaljite upit i proslijedit ćemo vam sve potrebne informacije.

Za konkretnu ponudu slobodno pošaljite sliku ili kopiju teksta za prijevod na e-mail (e.prevoditelj@gmail.com) ili Facebook.
icon-info

Sa svim se dokumentima postupa povjerljivo i isti neće biti dostupni trećim osobama ako to nije izričito naznačeno. Sve poslovne tajne i povjerljive informacije otkrivene tijekom prevođenja su zaštićene.