Tužna vijest !

Vlasnik firme Tehlab d.o.o. nesretnim slučajem preminuo u tragičnoj prometnoj nesreći 16.07.2021.

Marijan Jakara Osmrtnica

Važna obavijest !

Firma Tehlab d.o.o više ne radi a za sva ostala pitanja se obratite putem telefona +385 98 9153-276 Marinko Jakara

CNC obrada metala

CNC obrada metala i drugih materijala, CAD modeliranje. CNC glodanje malih i srednje velikih serija od jednostavnih do visoko kompleksnih dijelova.

Posjedujemo nove CNC strojeve za obradu materijala u cilju postizanja što više kvalitete proizvoda.

Radimo s aluminijem, bakarom, mesingom, industrijska plastikom, čelicima, inox, sivi ljev kao i s egzotičnim materijalima poput titana, inkonel i dr. CNC obrada metala je samo jedna od naših djelatnosti iz široke palete ponude usluga vezanih uz CNC tehnologiju.

CNC obrada metala
CAM-modeling

CAD modeliranje i razvoj proizvoda

Bavimo se razvojem proizvoda koristeći najmodernije 3D računalne tehnologije. Programiraje putanje alata (CAM) dodatno ručno optimiziramo za postizanje što efikasnije, kvalitetnije i brže obrade na CNC strojevima. S nama CNC obrada metala i drugih materijala je u znaku najmodernije tehnologije danas.

Prema zahtjevima kupaca razvijamo prototipove uređaja i strojeva.

Projekti

U procesu smo razvoja vlastitih CNC strojeva za obradu metala, automatizaciju proizvodnje i izradu dodatne opreme. CNC obrada metala i drugih materijala, CAD modeliranje i razvoj proizvoda su samo neke od naših djelatnosti a u suradniji s tvrtkom Ekocell d.o.o. razvijamo patentirani sustav električnog grijanja o kojem više možete saznati na stranicama https://www.ecocell.hr
Ekocell

Hitne intervencije

Hitne intervencije Zagreb – Kika Dom odštopavanje kanalizacije te ostale hitne intervencije koje su vezane uz probleme uzaštopavanja vodovodnih instalacija.

Tehlab d.o.o.

CNC obrada metala
Demetrove Teute 12
10020 Zageb
Croatia
VAT : HR83160770605

phone:

Copyright © 2018. Tehlab d.o.o. All Right reserved.