Trenutno zatvoreno!

Informacije Nazovite nas

M/B “Gaj”

Ploveća benzinska postaja

Mini tanker

Ploveća benzinska postaja
Brod
EURODIESEL B7
EUROSUPER 95
Gotovina Plaćanje karticom
Informacije Nazovite nas
Uvala Kosirača - Otok Ist

Prikaži lokaciju

Uvala Kosirača Otok Ist

Dubina gaza

Dubina gaza

M/B Gaj je brod za opskrbu plovila gorivom

Ploveća benzinska postaja

Brod je opremljen sa spremnicima kapaciteta 150.000 l za Eurodiesel i 50.000 l za Eurosuper 95 što znači da smo u mogućnosti pružiti uslugu opskrbe goriva plovilima svih veličina i zahtjeva.

Sama lokacija u uvali Kosirača na otoku Istu je idealna za nautičare i komercijalne brodove jer se nalazi na prometnoj ruti od juga prema sjeveru i obratno te jedini objekt za opskrbu plovila gorivom na potezu od Malog Lošinja do Zaglava (Dugi otok).

U potpunosti smo opremljeni za usluge opskrbe plovila gorivom i imamo zasebne agregate za utakanje goriva s različitim brzinama punjenja ovisno o vrsti plovila.

Svojom pozicijom na vezu MB Gaj omogućava brz protok brodova i smanjuje čekanje i potencijalne gužve.

Načini plaćanja
Gotovina

Gotovina

Plaćanje karticom
  • Kreditne kartice
  • Master Card,
  • Maestro,
  • Visa

Vrste goriva

EURODIESEL B7

Bezsumporno dizelsko gorivo, odnosno proizvod koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskim svojstvima odgovara važećoj europskoj normi EN 590 i prvenstveno je namijenjeno za vozila koja imaju visoko učinkovite sustave – katalitičke konvertere za smanjenje štetnih sastojaka u ispušnim plinovima.

Takva vozila pri homologaciji u Europi moraju zadovoljiti zahtjeve EURO V. Sadržaj ukupnog sumpora iznosi do 10 mg/kg, a dodatkom namjenskih aditiva osigurava se zahtijevana mazivost. Vrijednost cetanskog broja je najmanje 51.

Gorivo je namijenjeno svim vozilima s dizelskim motorom, zadovoljava sve zahtjeve propisane EN 590, može sadržavati do 7 % volumskog udjela metilnih estera masnih kiselina (FAME).

EUROSUPER 95

Kvaliteta bezolovnog motornog benzina je sukladna zahtjevima važeće europske norme EN 228. Količina sumpora je manja od 10 mg/kg.

Ponuđen je tržištu s ciljem osiguranja pune učinkovitosti najsuvremenijih sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenih u vozila u svrhu smanjenja štetnih sastojaka u ispušnim plinovima.

Novo je gorivo prvenstveno namijenjeno vozilima koja imaju najmodernije visokoučinkovite sustave za obradu ispušnih plinova, koji prilikom homologacije moraju zadovoljiti najnovije EURO zahtjeve ili za koja je u uputama proizvođača izričito navedeno da koriste gorivo sukladno europskoj normi EN 228. Gorivo može sadržavati do 5% volumnog udjela etanola.

Kontakt

M/B Gaj

Uvala Kosirača, Otok Ist, Hrvatska

Kontakt telefon

Nazovite nas +385 99 279 0040