O nama

Felice secondo d.o.o.

Osnovana 2015. godine, tvrtka Felice Secondo d.o.o. je specijalizirana za kvalitetno iznajmljivanje motornih vozila, skutera (moped), quadova, bicikla i podmornica. Naša strast prema pružanju vrhunskih usluga pokreće nas da kontinuirano širimo lepezu ponude, sve s ciljem zadovoljenja potreba naših cijenjenih klijenata.

Naša sjedište smješteno je na predivnom otoku Braču, u idiličnom mjestu Supetar, gdje se susreću morski povjetarac i čarobni krajolik. Upravo je to inspiracija koja nas potiče na stvaranje jedinstvenog iskustva za sve naše posjetitelje.

Kao pioniri u svojoj branši, neprestano tragamo za inovacijama i nastojimo osigurati da svaki trenutak proveden s nama ostane urezan u sjećanju. Naša posvećenost vrhunskoj usluzi i pažnji prema detaljima učinila nas je omiljenim odabirom među mnogobrojnim konkurentima.

Bilo da se radi o opuštajućoj vožnji biciklom uz miris mora, osjećaju slobode na skuteru dok istražujete otok ili otkrivanju čarolije morskih dubina u našim podmornicama, vaše je zadovoljstvo naša najveća nagrada.

Dopustite nam da vaš boravak na Braču učinimo nezaboravnim. Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoje putovanje kroz nezaboravna iskustva. Vaše zadovoljstvo je naša misija.

0
0
0
Kontaktirajte nas

Felice secondo d.o.o.