Jedinstvena web rješenja za Vaše poslovanje

Jedinstvena web rješenja
za uspjeh na tržištu

Naš glavni cilj, a ujedno i misija, je stvaranje vrijednosti. Stvaranje vrijednosti vama kao našim klijentima, ali u konačnici i partnerima, jer uz vaš rast ujedno raste i naša vrijednost. To je naša vizija poslovanja. Živimo u moderno doba, kada je internet neizostavan dio naših života, pa zašto ga onda ne iskoristiti kako bi, neovisno kojim se poslom bavili, internet postao vaš glavni alat za komunikaciju s krajnjim korisnicima, klijentima, partnerima?

Nudimo sve vrste internet usluga, a svojim iskustvom i znanjem u web dizajnu, grafičkom dizajnu, internet marketingu i ostalim uslugama promidžbe i brendinga, garantiramo da vaša pozicija na tržištu, a time i vrijednost, može samo rasti.

 
Saznajte više o nama
 

Čime se bavimo?

Tek ste pokrenuli posao i želite biti primijećeni? Potreban vam je što brži proboj na tržištu? Najlakši i najbrži način za to je kvalitetna internet promidžba koja započinje dizajnom logotipa koji će vas predstavljati, potom i izradom kvalitetne web stranice ili web shopa, a naposljetku i internetskim oglašavanjem i promoviranjem na društvenim mrežama.

 
Pogledajte sve usluge
 

Izrada web stranica

Web dizajn i izrada web stranica kroz godine postali su naša velika strast, te svakodnevno učimo kako biti još bolji. Danas na internetu na postojite bez kvalitetne web stranice, a mi ćemo se pobrinuti da vaša bude bolja od konkurentskih.

Zatražite ponudu

Grafički dizajn

Poznato je kako ambalaža prodaje proizvod. Ipak, ne radi se samo o proizvodima. Dobar dizajn ključ je u svemu, pa tako i kod prodaje usluga, a u konačnici i u rastu samog branda kroz kvalitetan vizualni identitet tvrtke kojim ćete se istaknuti pred konkurencijom.

Zatražite ponudu

Društvene mreže

Društvene mreže postale su izuzetno dobre za rast poslovanja, ali prije svega za razvoj brenda. Nudimo profesionalno i kvalitetno kreiranje i vođenje profila i stranica svih poznatih društvenih mreža uz stalnu povezanost s korisnicima.

Zatražite ponudu

Internet marketing

Internet marketing je pojam koji uključuje internetsku promidžbu vas i vaše web stranice putem raznih aktivnosti kao što su SEO optimizacija za tražilice, rad na društvenim mrežama, Google AdWords i drugih, a sve s ciljem rasta brenda i prodaje.

Zatražite ponudu

Izdvojeni projekti

Od kad se bavimo grafičkim i web dizajnom završili smo velik broj raznovrsnih projekata za naše klijente u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kod svih projekata trudimo se ostati posebni i prepoznatljivi kako bi vas, naše klijente, istaknuli u masi neovisno o kakvom se projektu radi. Važno je biti drugačiji, a mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Naši projekti su naša najvažnija referenca prema vama kao potencijalnim klijentima i ovdje smo izdvojili samo nekoliko, ali klikom na gumb ispod teksta možete pogledati gotovo sve projekte koje smo do sada radili. Uvjerite se u kvalitetu svega onoga što radimo, nastojeći uvijek pratiti moderne trendove u web dizajnu, grafičkom dizajnu, video montaži, internet marketingu, a sve to, naravno, slušajući vaše želje.

 
Pogledajte sve projekte
 
 

Zašto odabrati Pixelio?

Kroz dugogodišnje iskustvo u izradi internetskih stranica, grafičkom dizajnu i povezanim uslugama stekli smo znanje koje svakodnevno nadograđujemo. Svakom projektu posvećujemo jednako pažnje i vremena, koristimo individualni pristup prema klijentima i slušamo sve njihove želje, ali naravno i savjetujemo ako smatramo da bi trebali nešto napraviti drugačije.

 

Visoka kvaliteta

Kvalitetu naših usluga potvrđuju zadovoljni korisnici koji nas u velikoj mjeri preporučuju svojim prijateljima i poslovnim suradnicima.

 

Razumna cijena

Na vašem projektu radimo sve dok niste u potpunosti zadovoljni, stoga ćete za svoj novac dobiti ono što ste tražili, odnosno platili, a često i više od toga.

 

Rok izrade

Uvijek se trudimo završiti projekt i prije dogovorenog vremenskog roka, ali nikada na štetu kvalitete koja nam je uvijek na prvom mjestu.

 

Izdvojeni klijenti

Naši klijenti su tvrtke, obrti, udruge, ali i pojedinci koji su prepoznali Pixelio i povjerili nam neke od najvažnijih segmenata potrebnih za napredak i funkcioniranje, te nam se uvijek vraćaju s novim projektima za koje znaju da im možemo pomoći.

 
Nico’s Bar
Martin Pure Nature
CB Control Systems d.o.o.
MOBILAR d.o.o.
Stomatološki centar Bukovec
Shiatsu Studio Sakura 1
Milki d.o.o.
Lovrakovi dani kulture
Caffe bar and fast food Relax
Šiško poduke
Lingua Franca centar stranih jezika
RIGPRO
Pizza Nico’s Dubrovnik
EUROPROJEKT d.o.o.
Komunalne usluge Cres Lošinj d.o.o. Cres
 

Novosti iz našeg svijeta

Ne živimo u svom svijetu, ali imamo svoj svijet web dizajna koji svakodnevno pratimo i učimo kroz rad na projektima.

Koji su trendovi u web dizajnu za 2020. godinu? Koje moderne platforme za izradu web stranice koristiti? Kako biti u korak s konkurencijom na društvenim mrežama? Zašto je Google Adwords najkvalitetniji način internet promidžbe? Što je SEO i zašto bi vam trebao biti bitan? Kakav dizajn je u trendu? Zbog čega bi trebali pokrenuti web trgovinu? Koji dron odabrati za snimanje promotivnih videa?

To su samo neka od pitanja koja mnoge od vas zanimaju, a na koja ćemo vam kroz naše blogove o grafičkom i web dizajnu nastojati dati što preciznije odgovore i približiti vam svijet web dizajna. Nadamo se da ćemo našim tekstovima, koje ćemo pisati najviše iz našeg dugogodišnjeg iskustva, pomoći mnogima koji rade svoje prve web stranice ili logotipe i tek započinju svoje karijere u ovom poslu, te im olakšati početke koji nikada nisu jednostavni.

 
Pogledajte sve novosti
 

Kako pripremiti svoj posao na drugi val koronavirusa?

Brine vas ekonomska kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa i moguća nova privremena zatvaranja.

 
Pročitaj cijeli članak   

Povećajte produktivnost rada od kuće

U posljednjih nekoliko mjeseci, pojavom virusa COVID-19, mnoge tvrtke koje su bile u mogućnosti promijenile su svoj...

 
Pročitaj cijeli članak   

Što je Pogo-Sticking? - SEO lekcija

Što je SEO? Pitanje na koje bi svaki sadašnji ili budući vlasnik web stranice trebao znati odgovor. SEO (Search...

 
Pročitaj cijeli članak   

Dizajn logotipa - kako do savršenog logotipa u 5 koraka?

Logotip je ključna stavka u komunikaciji s vašom publikom i mnogi nisu svjesni koliko je dizajn logotipa zapravo...

 
Pročitaj cijeli članak   
 

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Svidjeli smo Vam se?
Javite nam se!

Trebate ponudu za izradu web stranice ili vas samo zanima način na koji radimo?

Radili smo na projektima iz svih područja i djelatnosti, tako da nikoga ne isključujemo, svaki upit je dobro došao, a sigurni smo da će vam u konačnici biti drago što ste nas kontaktirali :)

Javite nam se putem kontakt forme i odgovor će stići na vašu e-mail adresu kroz nekoliko minuta.