Kornelija Brlečić Ivko

Odvjetnički ured Zagreb

Pravne usluge

Tijekom proteklih dvadesetak godina djelatnost mog odvjetničkog ureda u najvećem broju slučajeva odnosi se na:

Stvarno pravo

Izrada ugovora, upisi u zemljišne knjige, zastupanje u parničnim i izvanparničnim postupcima pred sudovima i drugim nadležnim tijelima.

Nasljedno pravo

Sastavljanje oporuka, ugovora, zastupanje u ostavinskim te parničnim postupcima radi ostvarenja nasljednog prava.

Ovršno pravo

Zastupanje u ovršnim postupcima radi naplate potraživanja, zastupanje u postupcima osiguranja, privremenih i prethodnih mjera.

Radno pravo

Pravno savjetovanje i zastupanje poslodavaca i radnika o pravima i obvezama iz radnog odnosa, pravno savjetovanje prilikom zasnivanja radnog odnosa te sastavljanje ugovora o radu i ugovora o djelu, 

O odvjetničkom uredu

Diplomirala

sam na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u srpnju 1996. 

Iste godine započela sam karijeru kao vježbenica u uredu odvjetnika M. Matuška i M. Čaržavca. Od 1997. do 2000. godine radila sam u uredu Nikole Bartoića.

Pravosudni ispit položila sam u srpnju 1998. godine.
02.11.2000. godine moj je ured upisan u Imenik Hrvatske odvjetničke komore i od onda u kontinuitetu na istoj adresi obavljam odvjetničku djelatnost.

Nastojim

svakom klijentu i svakom predmetu prići s istim žarom kao i na početku svoje odvjetničke karijere.

Nakon upoznavanja s činjenicama bilo kojeg predmeta, svakom klijentu odmah na početku i razumljivim rječnikom pokušavam objasniti tijek pravnih radnji koje moramo poduzeti kao i vremenski okvir u kojem možemo očekivati da ćemo predmet (u većini slučajeva uspješno) privesti kraju.
Ukoliko je Vaš pravni problem u okviru djelatnosti mog ureda, poduzet ću sve pravne radnje da u što kraćem roku isti riješim na zadovoljavajući način.

Kontakt

Kornelija Brlečić Ivko

Uredovno vrijeme:

  • utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati.
  • prema dogovoru.