Inicijativa građana ILICA

Inicijativa je nastala kao reakcija na trenutačne prilike u društvu. S erozijom sustava vrijednosti, nedostatkom pozitivne klime i razvojnih inicijativa nikako se ne možemo pomiriti. I zato nastaje ova građanska platforma. Za koga? Za sve entuzijaste koji žele pridonijeti izgradnji boljeg i modernijeg društva. Taj je proces zamišljen kao zajednički angažman urbane ekipe koja je na jednakoj ili bliskoj valnoj duljini. Stoga, uključi se i postani dio pozitivne ekipe koja mijenja ovo društvo na bolje!

Zašto se uključiti?

Inicijativa građana ILICA članovima nudi brojne pogodnosti: od pristupa internetu, privlačne email adrese na domeni @ilica.hr, sve do Gdrive clouda sa 30 GB prostora. Osim što se možeš osobno uključiti u naše postojeće projekte, kreirali smo i DSVP programDonesi svoj vlastiti projekt. To je program u kojem, kao redoviti član, možeš donijeti svoje vlastite projekte te ih ostvariti zajedno s timom u sklopu Inicijative ILICA. Sve pogodnosti pogledajte ovdje.

  • Znanost i istraživanje

  • Kultura i umjetnost

  • Društvena odgovornost

  • Tehnička kultura

  • Zaštita okoliša i prirode

  • Demokratska politička kultura

Naši projekti
logo_radioilica

Multimedijalni projekt Muzej Ilica prikuplja i digitalizira povijesne fragmente donjeg grada s naglaskom na motive na kojima je vidljiva Ilica.

RADIOILICA je multimedijalni projekt internet radija. To je moderna gradska priča koja promovira i njeguje urbanu kulturu i njene vrijednosti.

Edukacijski centar ILICA organizira i provodi napredne programe izgradnje kapaciteta, treninge i specijalističke radionice iz različitih područja.

Naši partneri
Facebook