top of page

Izaberite online

termin za popravak 

Usluge

Zašto koristiti usluge kućnog majstora?

Život može biti jednostavniji

Često sam pomagao obitelji, prijateljima i poznanicima sa određenim popravcima, a onda su mi prijatelji predložili da to postane moje zanimanje. Danas je često potrebna pomoć u kući, ali nije jednostavno doći do osobe koja to zna i može napraviti.

Brojna su domaćinstva koja nemaju osobu koja bi mogla obaviti popravak ili jednostavno nemamo vremena, vještina ili alat potreban za održavanje i popravke. Ako se i upustite u popravak to zna trajati dugo uz nezadovoljavajuće posljedice.

 

Uz brojne obaveze koje imamo tijekom dana dodatne obaveze popravaka često frustriraju jer traže ne samo vrijeme za popravak nego razmišljanje kako to napraviti, zatim kupovinu materijala te traženje alata. Konačni rezultat rijetko je uspješan jer se nema potrebna vještina koja se stječe isključivo praksom te se nema profesionalni alat koji olakšava i ubrzava popravak.

Zato koristite usluge Kućnog majstora Šibenik i olakšajte sebi nepotrebno stresne situacije uz stručno rješenje i pristupačne cijene.

About

Naručite besplatnu procjenu

Ili me nazovite na 099 3379 069

Zadovoljni korisnici

“Kada bi mi se pokvarilo nešto u kući uvijek sam imala problem naći tko će mi to popraviti. Dosta sam samostalna, ali za neke popravke jednostavno treba imati alat i treba biti vješt. Od kad sam saznala da je Toni otvorio obrt za popravke redovito ga zovem da mi riješi nedostatke. Od žarulje, pločice, montaže IKEAe, njegova vizitka je postala vrlo tražena u mom susjedstvu. Samo naprijed Toni, želim ti da uspiješ i da ostaneš i dalje pedantan i odgovoran u poslu.”

Ana P.

Testimonials
Galerija

Poštovanje dogovora

Odgovoran i pedantan pristup

Profesionalni odnos

Contact
bottom of page