fbpx

Novo radno vrijeme poslovnica Zaprešić

 

11 godina kreativnih rješenja za Vaš bolji poslovni otisak.

 

Naša stručna ekipa nudi kreativna rješenja za Vaše poslovne potrebe - od izrade štambilja, preko izrade natpisnih ploča i oslikavanja vozila i izloga, do tiska raznih promotivnih materijala. Kontaktirajte nas i provjerite kako možemo unaprijediti Vaš poslovni otisak!

 


 

S veseljem javljamo da smo se 2023. premjestili na novu lokaciju! Nakon 10 godina uspješnog rada "u garaži", sada smo smješteni na novoj adresi Ulica kardinala Alojzija Stepinca 29 na glavnoj cesti skoro u središtu Zaprešića. S novom modernom, prostranom i lakše dostupnom lokacijom, spremni smo vam pružiti još bolje iskustvo i još više kvalitetnih ponuda. Dođite do nas i uvjerite se sami! Od 03.01.2024. radimo i s novim radnim vremenom od 08 do 17 sati.

 

Moj otisak Zaprešić Ulica kardinala Alojzija Stepinca 29 

 

NAŠA MISIJA je osigurati svim našim klijentima, od običnih privatnih osoba, preko obrtnika i udruga, malih ili velikih poduzeća, "fer poslovanje", konstantnu uslugu s pravovremenom dogovorenom isporukom, kvalitetnim proizvodima i pristupačnom cijenom, te da takvim poslovanjem budemo obostrano zadovoljni. UČINITE SVOJ OTISAK NEZABORAVNIM - UZ MOJ OTISAK.

 

OSTAVITE NAM GOOGLE RECENZIJU

 

Osnovani 2012, nakon 10-ak godina rada u branši gdje smo "pekli zanat", odlučili smo i otišli korak dalje, te pokrenuli obrt za izradu štambilja i pečata, tisak i izradu reklama i reklamnih proizvoda. Trenutno smo tvrtka s tri zaposlenika te nekoliko stalnih suradnika i kao takvi smo preko 10 godina prepoznati na gustom tržištu tiskara i grafičkih studija, jer se prvenstveno kvalitetom i zadovoljnim klijentima pokušavamo izboriti za svoj udio na tržištu. Moj otisak - vaša destinacija za stvaranje izuzetnog otiska već 11 godina!

Moj otisak ured poslovnica Zaprešić

 

S čime raspolažemo...

U našem uredu i proizvodnji u Zaprešiću, služimo se raznim strojevima i alatima u izradi, npr laserska CO2 graverka za izradu gumica za štambilj i pečat (te Vam osiguravamo svu opremu vezanu za isto: automatski uredski i profesionalni štambilji i pečati svih vrsta i veličina, datumari, numeratori, ručni drveni štambilji i pečati, kožne futrole za štambilje, te rezervni jastučići i boje za štambilje i pečate); XXL printer velikog formata za izradu i tisak naljepnica, bannera, postera i plakata, roll-up pingvina; XXL cutter velikog formata za kompjutersko izrezivanje naljepnica i folija; termo pegla za termotisak na majice i dresove; digitalni printeri za tisak vizitki, letaka, plakata, brošura, deklaracija, etiketa (nismo kopiraona, ali nudimo i usluge kopiranja manjih količina); te brojne druge moderne doradne strojeve i alate renomiranih proizvođača koje nam osiguravaju brzu i kvalitetnu izradu svih proizvoda.

 


 

SUFINANCIRANO SREDSTVIMA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE