SAMOLJEPLJIVE DEKORATIVNE TAPETE

Naše dekorativne zidne tapete otisnute su na visokokvalitetnim materijalima renomiranog američkog proizvođača Avery Dennison.

MONTAŽA: Nudimo Vam mogućnost montaže na teritoriju Hrvatske i Slovenije. Za cijenu i termine montaže pošaljite nam upit na: info@tvojatapeta.com  Ako se odlučite biti sam svoj majstor, na ovom linku nađite upute za montažu Upute za montažu

VIZUALIZACIJA: Ako niste sigurni kako će tapeta izgledati na Vašem zidu, nudimo Vam uslugu vizualizacije tapete u Vašem domu. Cijena vizualizacije iznosi 40 EUR. Ukoliko se odlučite za kupovinu tapete, krajnji iznos se umanjuje za troškove vizualizacije. Ako odustanete od narudžbe, troškove vizualizacije ne vraćamo.

DOSTAVA: Dostava tapeta je besplatna za Hrvatsku i Sloveniju. Za ostale EU zemlje, molimo da nas kontaktirate.

O NAMA: iSQUARE - obrt za grafički dizajn / Zagorska 22 / 10000 Zagreb / Mob. +385 98 130 6208

Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK.

    mc_idcheck_vrt_pos.svgvisa-secure.png

Što kažu naši kupci o nama?

Šime_zg
Nedavno sam odlučio obnoviti svoj dnevni boravak i odlučio sam se za tapete koje će dodati dubinu i karakter prostoru. Nakon mnogo istraživanja, odlučio sam se za tapetu od tvrtke Tvoja Tapeta i oduševljen sam. Sve pohvale za razinu usluge, kvalitetu materijala.
Antonija B.
Odlične tapete, sve pohvale za vas i za montažere. Hvala Vam. Preporuka!
Karla
Tapeta je ispala savršena. Hvala Vam punoo. Od mene imate sve preporuke. Preporučujem i profesionalnu montažu, dečki su također zaslužili sve pohvale!
Hrvač
Nakon montaže, impresioniran sam koliko su tapete dodale dimenziju mom prostoru. Oduševljen sam materijalom tapete koji je stvarno TOP. Sve preporuke za Vas. Komunikacija i prilagođavanje tapete mojim željama također na najvišem mogućem nivou. Hvala još jednom.
Hrvoje S.
Ivan Zagreb
Tapete koje sam kupio od tvrtke Tvojatapeta.com nadmašile su sva moja očekivanja. Izvrsnog su izgleda i visoke kvalitete. Preporučujem ih svima koji traže transformaciju svog prostora s dozom elegancije i stila... :)
Dora Đ.
Pozdrav!
Nikako da pošaljem slike! Uglavnom prezadovoljni smo, tapete su jako kvalitetene same po sebi i predivne!
Hvala Vam!:)
Imate preporuke
Dijana
Decki su maloprije montirali tapetu i izgleda super :)
Hvala Vam puno, veliki pozdrav
p.s. sve preporuke za Tvoju Tapetu
Bilja
Pozdrav! Tapete su ispale odlicne!