Tko smo ?

Ambient Atelier je arhitektonski ured u kojem rad temeljimo na vjerovanju da klijent nije samo poslovni partner, već i inspiracija za svaki projekt koji stvaramo.

Naša filozofija poslovanja temelji se na uvjerenju da je klijent u središtu svakog projekta, a naša misija je pretvoriti vaše vizije u stvarnost. U svakom koraku našeg rada, od prvog susreta do završetka projekta, posvećeni smo razumijevanju vaših potreba, želja i ciljeva. Aktivno slušamo i surađujemo s vama kako bismo osigurali da planirani prostor odražava vašu jedinstvenu viziju i stil života.

Zajedno gradimo budućnost, korak po korak, prostor po prostor.

Rukovanje poslovnih partnera
Dječji vrtić Pujanke

Što radimo ?

Naš arhitektonski ured primarno se bavi projektiranjem stambenih objekata, ali naša strast prema arhitekturi nadahnjuje nas da istražujemo i realiziramo raznolike projekte.

U našem uredu kombiniramo stručnost s kreativnošću kako bismo stvorili jedinstvene domove koji odražavaju želje i potrebe naših klijenata. Bez obzira radi li se o luksuznim vilama, modernim apartmanima ili obiteljskim kućama, pristupamo svakom projektu s pažnjom i predanošću kako bismo ostvarili estetski ugodan i funkcionalan prostor za život.

Osim stambenih projekata, naš studio također se bavi i drugim područjima djelovanja. Od javnih građevina do komercijalnih prostora, od rekonstrukcija do urbanističkih zahvata, nastojimo pružati sveobuhvatnu uslugu koja zadovoljava različite potrebe i zahtjeve naših klijenata.

Kako radimo ?

U našem atelieru kombiniramo inovativnu tehnologiju sa stručnim znanjem kako bismo ostvarili viši standard u arhitektonskom dizajnu. Naša posvećenost preciznoj izvedbi i efikasnom projektiranju temelji se na upotrebi najnovije tehnologije, a BIM tehnologija je srž našeg pristupa.

Building Information Modeling (BIM) tehnologija omogućuje nam da transformiramo vaše ideje u stvarnost bolje i točnije. Za nas BIM nije samo alat, već ambijent koji oblikuje naš pristup projektiranju.

Želite znati više o BIM-u ? Potražite više informacija na linku.

Kontaktirajte nas

mob: 095 548 549 7

e-mail: info.ambientatelier@gmail.com

adresa: ul. Dore Pfanove 3, 10110 Zagreb