Jednostavno korisničko iskustvo, aplikacija za izradu računa kojom račun možete izraditi i fiskalizirati u 2 klika.

Jednostavan

Vrlo jednostavna upotreba uz korisničke upute i podršku. Online, nema potrebe za instalacijom, dodatnom opremom, edukacijom. Bez nepotrebnih opcija koje zbunjuju korisnika.

Brz

Uštedite vrijeme uz posebno dizajnirano korisničko sučelje za brz i ugodan rad na tabletima, mobitelima i osobnim računalima.

Pristupačan

Dobar omjer uloženog i dobivenog! Možete odmah započeti sa izdavanjem računa a plaćate tek na kraju mjeseca za prethodni mjesec.

Mobilan

Webračun je moguće istovremeno koristiti na računalu i na Android tabletu ili mobitelu kao mobilnu fiskalnu blagajnu. Administrativni posao odrađujte preko računala, a izradu računa odrađujete pokretu na mobitelu.

Poveziv (API)

Integrirajte vaš webshop, samoposlužni uređaj ili neku drugu postojeću aplikaciju putem programskog sučelja (API-ja) sa Webračunom kako biste jednostavno izdavali i fiskalizirali račune. Integracija sa Shopify webshopovima.

Široke namjene

Program omogućuje izdavanje računa za usluge, obrte, renta-car djelatnosti, taxiste, samostalne djelatnosti, turističke agencije, turističke vodiče, mehaničare, servisere, frizere, kozmetičare, logopede, dizajnere, psihologe, iznajmljivače, poliklinike, odvjetnike, stomatologe, webshop...


Webračun aplikaciji se svakim danom pridružuju novi zadovoljni korisnici, pridružite se i vi!

 

Registriranih korisnika
123

Izdanih računa
46000
 

Uvjerite se u kvalitetu naše usluge!
Osvrti naših korisnika

Osvrti naših korisnika
Tea Vujić
Kada sam otvarala svoju tvrtku imala sam puno nedoumica oko svega što biram, a dugo sam i razmišljala koju ću aplikaciju odabrati za svoju fiskalnu blagajnu. Naišla sam na Web Račun putem preporuke, pročitala specifikacije i komentare korisnika, javila se Saši sa još nekoliko upita. Sama aplikacija je odlična, izuzetno jednostavna (pa je mogu koristiti i stariji uz kratke upute) i može se koristiti preko mobitela ili kompjutora. Svi se računi mogu printati ili slati mailom, što je jako korisno ukoliko prakticirate i rad na terenu. Ono što je ipak najveći plus je korisnička služba i komunikacija sa Sašom - kada sam se prijavila za dodatno korištenje E-računa, sam mi se javio kako može implementirati sve u istu aplikaciju i pojasnio daljnje korake. Na svako pitanje ili nedoumicu odmah odgovara i sve se riješava u vrlo brzom roku i prilagođava upravo potrebama mojeg posla. Veliki plus je i cijena korištenja aplikacije. Moja ocjena je 11/10 i svima bih od srca preporučila korištenje Web Računa!.
Ivona Gray
Web Račun je genijalan izum! Izdavanje računa je brzo, jednostavno i prilagodljivo, a komunikacija je savršena - iako mi nakon inicijalnog kontakta podrška nijednom nije zatrebala, toliko je sve jednostavno i dobro objašnjeno. U cca godinu dana, nijednom nije bilo poteškoća u radu. Hvala na odličnoj usluzi!
Ivan Radić
Vrhunska aplikacija i rješenje koje nas je doslovno spasilo! Osim što je rješenje zaista jednostavno, cjelovito i učinkovito, moram naglasiti da korisnička podrška i uslužnost je nešto što me posebno oduševilo i svaka preporuka za vas!
Dunja Tadić
Web račun mi je olakšao i ubrzao posao, preporodila sam se! Ne znam što me više oduševljava, program ili podrška i ljubaznost. Za svaku preporuku, zadovoljstvo je raditi s ekipom Web računa. Sretna sam što postojite!
Full faktor d.o.o.
Web Račun zaslužuje sve pohvale i preporuke. Podrška korisnicima je izuzetno brza i kvalitetna prilikom upita a postavljanje, pokretanje i korištenje njihove usluge je vrlo jednostavno i efikasno.
Slavica Farkaš
Odlična aplikacija i najbolja moguća usluga. Ažurno i brzo odgovaranje na sve upite bilo telefonski ili mailom. U aplikaciji je sve jednostavno i jasno, te konstantno rade na proizvodu i cijelo vrijeme osluškuju potrebe korisnika kako bi im maksimalno svojim proizvodom olakšali poslovanje. Čestitke na vrhunskom proizvodu i od srca hvala na tolikom trudu!

Petar Grgurev
Tražio sam najbolje rješenje za izdavanje računa online i našao ga u Web računu. Program me osvojio jednostavnošću, zadovoljio je većinu mojih potreba, a moji prijedlozi ulaze u "Listu želja". I što je najbitnije podrška odgovara i pomaže u bilo koje doba dana :-) - Izgled 5/5 - Funkcionalnost i lakoća korištenja 5/5 - Podrška 5/5 Za svaku preporuku
Silvija Zokovic
Za svaku preporuku. Odluku da promijenim dobavljača programa za fiskalizaciju računa donijela sam zbog prijateljske i uvijek dostupne korisničke podrške. To mi puno znači. Blagajna je jednostavna za korištenje, a nudi i mogućnost izdavanje e računa za javne naručitelje. Hvala Saša, ti si Hrvatska za 5!
Diana Marlais
Odlična blagajna, jednostavna za korištenje i ažuriranje podataka. Ukoliko vam u kojem trenu zatreba dodatna pomoć, dečki su uvijek dostupni te spremni savjetovati - stvarno odlična i brza usluga, sve pohvale! Dodatna velika prednost je što blagajna ne zahtijeva instalaciju te se pogramu može pristupiti neovisno o lokaciji ili uređaju.

Haris brković
Inače ne pišem osvrte. Često i zbog toga što se stvari mijenjaju. U početku je nešto dobro, poslije se pokvari. Znate ono, hrana im je u početku bila dobra, poslije godinu dana - nije više tako dobra. A osvrt ostaje. Ali u ovom slučaju dužan sam to učiniti. A zadužio me gdin Saša Vukšić i to svojom profesionalnošću i strpljenjem. Sve što sam u proteklim telefonskim razgovorima pitao on je strpljivo objašnjavao. A i sam sebi sam bio dosadan. Ako je trebalo dodati neku funkcionalnost aplikaciji ubrzo je to i bilo dodano. Rijetko se sreće tako profesionalna i prijazna osoba. Traživši prikladnu aplikaciju na internetu i nakon komparacije, ne samo u cijeni već i funkcionalnosti, zaključio sam da ako bih ja radio ovakvu aplikaciju ona bi trebala biti baš kao Web račun aplikacija. Jednostavnost, preglednost, praktičnost... neka korisnici Web računa nadopune listu. Nadam se i vjerujem da će ova aplikacija nastaviti svojom uzlaznom razvojnom putanjom te da će uslužnost tj. korisnička podrška ostati na istom nivou.
Dario Knežić
U jednom danu prešao sam sa starog i bugovitog programa za fiskalnu blagajnu, na Web račun! Jednostavno i intuitivno sučelje developer mi je na zahtjev proširio mogućnošću korištenja dodatne opcije koja mi je bila potrebna kod kreiranja računa za usluge koje naplaćujem mušterijama u svojoj postolarskoj radionici. Oduševljen sam sučeljem, njegovom jednostavnošću, brzinom, a najviše podrškom koju sam dobio i putem e-pošte, kao i telefonski. 👌🙂 Svaka čast! Moja topla preporuka svima! ✌️
Gordan Radić
Početkom prošle godine istraživao sam različita rješenja za fiskalnu blagajnu. Uvjeti su, naravno, bili jednostavnost, praktičnost i cijena no mimo svega, glavni uvjet je bila pristupačnost. Kao slijepa osoba ne mogu koristiti bilo što, za sve što radim na računalu potrebne su mi aplikacije koje potpuno ili u većoj mjeri surađuju s asistivnom tehnologijom - čitačima ekrana za slijepe. Web Račun se, zbog web okruženja pokazao kao idealno rješenje. S podrškom sam u vrlo kratkom roku dogovorio neke tehničke izmjene oko par sitnica koje čitač ekrana nije mogao interpretirati i evo, punih godinu dana u tvrtki bez ikakvih problema kucamo račune, izdajemo ponude, pratimo promet i neke druge statistike, tiskamo knjige prometa i blagajničke izvještaje, drugim riječima, možemo koristiti ama baš svaki segment aplikacije bez ikakvih smetnji ili usporavanja. Odnos cijena/kvaliteta/upotrebljivost/praktičnost je pun pogodak i Web Račun mogu toplo preporučiti svima koji traže jednostavno ali pouzdano rješenje za fiskalnu blagajnu.

Više osvrta!

Pogledajte osvrte i ocjene naših korisnika na Facebook i Google stranici i sami se uvjerite da dajemo sve od sebe. Jedina smo aplikacija na tržištu koja na korisničkim Facebook i Google osvrtima ima ocjenu 5.0 🎉

Facebook osvrti naših korisnika
Google osvrti naših korisnika

Koje su ključne prednosti Webračun aplikacije?

  • Online izdavanje računa / Mobilna fiskalna blagajna – Web Račun je u isto vrijeme Web aplikacija za izdavanje računa i ponuda na računalima i mobilna fiskalna blagajna čiji je izgled dovoljno sličan na svakom uređaju da ne predstavlja problem za privikavanje, a opet dovoljno različit kako bi se omogućilo najlakše moguće korištenje. Aplikaciju možete paralelno koristiti na računalu, tabletu ili mobitelu. Administraciju, transakcijske račune, veleprodajne račune, stanje zaliha itd. možete raditi na računalu, a fiskalizaciju na mobitelu ili tabletu.
  • Krenite odmah sa izradom računa - Registrirajte se i odmah počnite sa fiskalizacijom i izdavanjem računa. Plaćate tek na kraju mjeseca. Nema potrebe sa sklapanjem ugovora i plaćanjima unaprijed.
  • Jednostavan izgled aplikacije – Web Račun je usmjeren prema poslovnom procesu. Korištenje aplikacije je jednostavno i intuitivno. Želimo da aplikacija bude pomoć u radu, a ne dodatno opterećenje. Najjednostavniji program za izdavanje faktura i ponuda.
Sve opcije fiskalne blagajne
Zadovoljni korisnici fiskalne blagajne
  • Mnogo opcija, a opet jednostavno – Webračun nudi mnogo mogućnosti ali su one na prvi pogled "skrivene" kako korisnika-početnika ne bi nepotrebno zbunjivale. Naprednije opcije otkrivate tek kada stvarno dođe vrijeme za njihovo korištenje.
  • Dobra korisnička podrška - Za nas ne postoje glupa pitanja. Ako postoje nedoumice kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći kako bi vam postupak uvođenja fiskalizacije prošao što bezbolnije. Svjesni smo da je polovica našeg posla razvoj i održavanje, a druga polovica pomoć našim korisnicima tako da se možete osloniti na nas.
  • Bez skrivenih troškova – Web Račun možete prestati i ponovo početi korisiti kad god želite, Vaši fiskalni računi uvijek će Vam biti dostupni. Bez ugovorne obveze.
    Saznajte više
  • Naš proizvod – Sve smo sami razvili i sami održavamo sustav tako da vrlo brzo odgovaramo na tehnička pitanja jer smo tu "doma" 😉

Mogućnosti Webračun aplikacije?

  • Web aplikacija za izdavnje računa na računalu
  • Android aplikacija za tablete i mobitele (Fiskalna blagajna)

  • Kreiranje transakcijski i fiskalnih računa
  • Kreiranje maloprodajnih i veleprodajnih računa
  • Kreiranje ponuda
  • Kreiranje radnog naloga
  • Kreiranje otpremnice
  • Fiskalizacija ponuda
  • Kreiranje računa iz postojeće ponude
  • Kreiranje R1 i R2 računa
  • Ispis 2D Barkoda za plaćanje na račune i ponude
  • Kreiranje računa sa predefiniranim stavkama
  • Kreiranje računa sa proizvoljnim nazivom i cijenom stavke
  • Dodavanje napomena i poziva na broj plaćanja na račun
  • Pretraživanje računa po kupcu, iznosu, napomeni i statusu plaćanja
  • Filtriranje računa i ponuda po datumu
  • Praćenje statusa plaćanja računa
  • Slanje računa na e-mail izravno iz aplikacije
  • Evidencija poslanih računa na e-mail
  • Dodavanje logotipa na račun
  • Automatska refiskalizacija računa
  • Pretpregled računa
  • Ponavljajući računi
  • Ispis računa na A4 i 80mm POS printere (Web aplikacija)
  • Ispis računa na 58mm POS printere (Android aplikacija)
  • Spremanje računa u .PDF format (Web aplikacija)
  • Kreiranje računa u stranoj valuti
  • Kreiranje računa na Engleskom jeziku
  • Slanje eRačuna prema državi (B2G)
  • Ispis 2D barkoda za plaćanje na računu ili ponudi
  • Konvertiranje računa ili ponude u nalog za nacionalna plaćanja (HUB3A uplatnica)

  • Baza stavaka/usluga/artikala
  • Pretraživač Baza stavaka/usluga/artikala
  • Vođenje stanja zaliha
  • Kreiranje primke/kalkulacije
  • Kartica artikla
  • Knjiga popisa
  • Zapisnik o popustu

  • Poseban porezni postupak za turističke agencije
  • Povratna naknada za ambalažu
  • Porez na potrošnju
  • Evidencija i upravljanje klijentima

  • Blagajnički izvještaj
  • Knjiga prometa

  • Fiskalizacijski API
  • Shopify fiskalizacija
  • Woocommerce fiskalizacija
  • Webshop fiskalizacija

  • Primanje KEKSpay uplata

Cijena i usluge

U mjesecu u kojem ne izdate niti jedan račun aplikacija je besplatna. Sve vas čeka spremno do sljedećeg izdavanja računa.

Ponude ne ulaze u broj izdanih računa.

Webračun aplikacija se nudi u tri verzije: Standardna, Zalihe i Webshop
Standradna opcija omogućuje "ručno" izdavanje računa za webshop
Sve cijene su za do 700 računa mjesečno

Saznajte detaljnije uvjete naplate Webračun aplikacije

Standardna

automatski kreće nakon registracije
Webračun aplikacija sa svim opcijama vezanim za račune, ponude i fiskalizaciju
  • Vođenje stanja zaliha
  • Webshop integracija
  • Slanje eRačuna B2G
  • Vođenje glavne blagajne
  • Radni nalozi
  • Korisnička podrška
    *jedan upit mjesečno u cijeni
8,00€/mj. + PDV
* u cijenu uključeno i slanje eRačuna.
*PDV je 25%

Registracija

Zalihe

opcionalna verzija
Verzija aplikacije koja omogućuje vođenje stanja zaliha. Nije za ugostiteljstvo
  • Sve što i Standardna +
  • Kreiranje primki / kalkulacija
  • Knjiga popisa
  • Kartica artikla
  • Stanje zaliha na odabrani datum
  • Normativi
  • Korisnička podrška
    *jedan upit mjesečno u cijeni
12,00€/mj. + PDV
*PDV je 25%
*Nije pogodno za ugostiteljstvo

Registracija

Webshop

opcionalna verzija
U slučaju programskog povezivanja webshopa i Webračuna
  • Sve što i Standardna +
  • Usluga kreiranja API linka
  • Primjeri dobre prakse i upute kako testirati
  • Podrška prilikom testiranja
  • Korisnička podrška
    *jedan upit mjesečno u cijeni
40,00€ jednokratno + 12,00€/mj. + PDV
*PDV je 25%

Registracija

Usluga postavljanja i obuke za rad sa Webračun aplikacijom (Opcionalno)

20,00€ + PDV jednokratno
*Nije obavezno, sve možete postaviti potpuno samostalno i odmah započeti sa izdavanjem računa

Nije vam jasno što je poslovni prostor, a što naplatni uređaj? Što je fiskalni certifikat i kako ga instalirati? Kako povezati POS printer i vaš Android uređaj? Kako kreirati račun, a kako ponudu? Kako kreirati izvještaj prodaje? Kako prijaviti poslovni prostor na poreznu? Na sva ova pitanja postoji odgovor na našoj web stranici i youtube kanalu no ako vam je jednostavnije da vas netko provede kroz postavljanje sustava predlažemo vam da nam se javite i ugovorite termin kratke edukacije.

Edukacija ne znači da ćemo mi sve ovo odraditi za vas već ćemo vas provesti kroz sve korake kako biste sami znali ubuduće.
*Navedena cijena uključuje do 45min. edukacije

Pogledajte kako izdavanje računa i fiskalizacija izgleda u praksi

Prikaz izdavanja računa i fiskalizacije na računalu, mobitelu i tabletu. Uvjerite se da Webračun može biti aplikacija za izdavanje računa i fiskalizaciju na računalu, tabletu ili mobitelu.

Na računalu

Na mobitelu

Na tabletu


Kako početi koristiti WebRačun aplikaciju?

1. KorakAko ste obveznik fiskalizacije (ako niste idite na 2. Korak) potrebno je otići u poslovnicu Fine i zatražiti fiskalizacijski certifikat. Nakon što zatražite fiskalizacijski certifikat Fina će vam na mail i sms poslati referentni broj i autorizacijski kod. S navedenim brojevima odete na fininu stranicu i preuzmete certifikat za fiskalizaciju na svoje računalo (certifikat je .p12 datoteka). Lozinku fiskalnog certifikata obavezno zapišite jer će vam trebati kod registracije na Webračun. Ako imate problema sa preuzimanjem certifikata za fiskalizaciju javite se pa ćemo ga mi za vas preuzeti.
2. KorakRegistrirajte se na webracun.com putem Google Chrome ili Firefox preglednika. Predlažemo da registraciju odradite na računalu zbog praktičnosti tipkanja, a daljnji rad možete nastaviti na Android uređaju.
3. KorakNakon što ste se uspješno registrirali potrebno je još samo prijaviti poslovni prostor na poreznu upravu. Navedeno možete putem obrazac prijave podataka u sustavu fiskalizacije ili ePorezne. Važno je da prilikom prijave unesete identičnu oznaku poslovnog prostora koju ste upisali prilikom registracije na Webračun (obratite pažnju na velika i mala slova).
4. KorakAko ste prošli sva tri prethodna koraka spremni ste za izdavanje i fiskalizaciju svog prvog računa. Ako vam još nešto nije jasno slobodno nam se obratite jer je "bolje pitati nego skitati"! 😉



Došli ste do ovdje ali i dalje imate pitanja ili nejasnoća? Slobodno nam se obratite i sve ćemo vam razjasniti 🙂

091 791 72 99 (09-16h) - Saša Vukšić - info@webracun.com

Redovna korisnička podrška radnim danom od 9h do 16h

100% domaći proizvod!
Od malog poduzetnika za sve poduzetnike
👩‍🔧👷‍♀️👨‍⚕️👩‍🍳👨‍🏭👩‍💻