Jer mi volimo tehniku

Švicarski kvalitet, povoljne cijene i jamstvo od pet godina je ono što izdvaja Quadro proizvode koje možete pronaći u svim prodajnim objektima Aris electronica.

ARIS Electronic d.o.o svojim kupcima nudi sljedeće usluge:

  • Prijevoz kupljenih uređaja na kućnu adresu
  • Upućivanje kupaca oko priključka kupljenog aparata
  • Servisna podrška za bijelu i smeđu tehniku
  • Montaža i demontaža klima uređaja
  • Servisiranje klima uređaja
  • Mogućnost kupovine na rate

Uvoznici smo i distributeri brenda Quadro na teritoriji Republike Hrvatske

Tvrtka “Aris-Electronic” d.o.o. osnovana je 1999. godine. Suština našeg postojanja je prodaja bijele i smeđe tehnike, malih kućanskih aparata i klima uređaja. Od svog osnutka tvrtka razvija distribuciju tehničke robe i servisne usluge, te nastoji kupcima na tržištu ponuditi uređaje vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama.

Dugogodišnjim mukotrpnim radom, tvrtka „Aris-Electronic“ d.o.o. postala je nezaobilazan sudionik u svim tržišnim segmentima. Osnova uspjeha tvrtke prvenstveno je fleksibilnost, ali i strukturiranost u planiranju i realizaciji postavljenih ciljeva i zadataka. Od početka ulažemo trud u razumijevanje potreba naših kupaca kako bismo kontinuiranim razvojem doveli asortiman proizvoda na tržište u skladu s aktualnim trendovima.

Uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših kupaca, za koje uvijek osiguravamo najbolju vrijednost za novac. Naša široka paleta proizvoda, prilagođena potrebama različitih profila kupaca, jamči kvalitetu osiguranu dugogodišnjim jamstvima.

Uvoznici smo i distributeri marke Quadro na teritoriji Republike Hrvatske.

Za sve naše proizvode osiguravamo brzu, efikasnu i kvalitetnu servisnu podršku, distribuciju u svim dijelovima Republike Hrvatske, te profesionalnu podršku našeg tima.

Proizvodi