Skip to content

IT usluge:

MND iza sebe ima veliki broj uspješnih projekata i sa zadovoljstvom pruža podršku privatnim i poslovnim korisnicima. Obratite nam se s povjerenjem i garantiramo zadovoljstvo našim uslugama!

Instalacija
0 +

Više od 200 postavljanja i instalacija nove i postojeće računalne opreme koja uključuje operativne sustave (Windows, Linux), ali i softverske alate poput Office paketa.

Web stranica
0 +

Preko 30 uspješno odrađenih web stranica kreiranih po željama klijenata. Web stranice u raznim tehnologijama i na raznim platformama.

Zadovoljnih tvrtki
0

Suradnja s 5 tvrtki zadovoljnih našom sistemskom administracijom, koja uključuje održavanje servera, računalne opreme, mreže, firewalla i administriranje mail poslužitelja.

Pružamo razne IT usluge:

IT Savjetovanje

Pomoći ćemo vam u postavljanju naidealnije okoline za vaše poslovanje. Pobrinut ćemo se naći najbolji model serverskih usluga, bile one cloud-based ili on-premise.

Web stranice

Radimo web stranice po želji klijenta u raznim tehnologijama i na različitim platformama. Nudimo uslugu od kupovine domene, preko hostinga do same izrade stranice.

Popravak računala

Popravljamo i nadograđujemo vašu računalnu opremu. Uz to osvježavamo računala koja su funkcionalna, ali željna nadogradnje uz pojačavanje memorije ili čišćenja.

Održavanje servera

Vašoj firmi nudimo usluge održavanja mail i datotečnih servera. Stručni smo i iskusni prvenstveno sa Microsoft 365 sučeljima i cjelokupnim Azure Cloud servisima.

Nalazimo se u Vinodolskoj općini, ali radimo po cijeloj Hrvatskoj sa višestrukim iskustvom u Zagrebu, Istri i Slavoniji.

Lokacija

Kontaktirajte nas