Slika naslovnice sjedišta: SET d.o.o. trgovina strojnih elemenata za prijenos snage (http://set-bjelovar.hr/)

SET d.o.o. trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

http://set-bjelovar.hr/

Privatna tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je osnovana 1991. godine te trenutno zapošljava 16 stručno kvalificiranih djelatnika i svoju djelatnost pronalazi u trgovini, proizvodnji i uslugama u području strojnih elemenata za prijenos snage. U veleprodajnoj ponudi i maloprodajnim trgovinama u Bjelovaru, Virovitici i Đurđenovcu možete pronaći razne proizvode poput ležajeva, kučišta, remanja, brtvi, lanaca, sistema za podmazivanje i dr.. S obzirom na širok spektar proizvoda za prijenos snage u ponudi trgovine možete pronaći sisteme za podmazivanje, alate i mjerne uređaje, te ukoliko Vaše potrebe zahtjevaju više, poljoprivredni i automobilski programi će udovoljiti Vašim potrebama. Tvrtka je zastupnik Mnogih domaćih i svjetskih proizvođača opreme što možete vidjeti u samom asortimanu proizvoda. Zastupnik je domaćeg proizvođača remenja Borovo i njemačke tvrtke Optibelt koja je jedan od najvećih svjetskih proizvođača remenja. SET d.o.o. je distributer industrijske i poljoprivredne Gates opreme. U ponudi možete naći veliki asortiman visokoučinkovitog plosnatog remenja, klinasto, plosnato i zupčasto remenje za industrijske, poljoprivredne i automobilske potrebe, PVC transportne trake iz vlastite proizvodne linije, te gotove lance i seger osigurače. Tvrka također ima vlastitu proizvodnu linije, te pruža usluge edukacije u obliku seminara i edukacije zaposlenika o upotrebi, montaži i demontaži strojeva i proizvoda.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: eGarner prodaja informatičke opreme (http://egarner.hr/)

eGarner prodaja informatičke opreme

http://egarner.hr/

U posljednje vrijeme broj prodavaonica informatičke i elektroničke opreme raste gotovo iz dana u dan, tako da kada je riječ o prodaji elektronike, konkurencija je izuzetno velika. S obzirom na to, kako bi neka trgovina informatičke opreme ili webshop s informatičkom opremom uspio, bitno je istaknuti se, bilo da je riječ o cijeni računalne i mobilne tehnologije ili nečem drugom. Tvrtka eGarner d.o.o. mlada je tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi. Kupnja i prodaja mobilnih uređaja, kupnja laptopa, kao i otkup i prodaja ostale elektronike izuzetno je privlačna svima prije svega zbog cijene proizvoda, bilo da se radi o cijeni kupnje ili otkupa mobitela, laptopa i svega ostaloga što spada pod informatičku i elektroničku opremu. Također, malo koja trgovina pruža brz i siguran otkup mobitela i računalne opreme po odličnim cijenama, koje se formiraju prema onim tržišnim. eGarner otkupljuje sve novije modele Samsung, Huawei i Apple mobilnih uređaja, televizore, igraće konzole, laptope i još mnogo toga. eGarner tim čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u prodaji informatičke opreme, a eGarner web shop pružit će Vam jednostavan pregled cjelokupnog asortimana, kao i praktičan način narudžbe elektroničke opreme iz široke ponude. Također, svakodnevne akcijske ponude informatičke opreme, kao i blog s vrhunskim recenzijama novih mobitela, laptopa, televizora i ostaloga dodatan su razlog za posjetiti eGarner webshop.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Damianus poslovna rješenja (http://damianus.hr)

Damianus poslovna rješenja

http://damianus.hr

Naša kompanija Damianus d.o.o. više od desetljeća uspješno se nosi sa svim izazovima na polju promocije i marketinga. Tijekom svih tih godina cilj nam je uvijek bio i ostao isti – uspostaviti iskren odnos s našim klijentima te im pružiti najkvalitetniju moguću uslugu u datom trenutku. Koliko smo u tome uspjeli, najbolje će reći naši klijenti, koji nam se uvijek iznova vraćaju. Svakako da ništa od ovoga ne bi bilo moguće, neovisno koliko se mi svakodnevno trudili, da iza nas ne stoji vrhunska kvaliteta proizvoda koje imamo u ponudi. Prije svega, ponosno naglašavamo našu višegodišnju suradnju s vrhunskim njemačkim proizvođačima upaljača, kompanijama Unilite i Tom, čiji smo ekskluzivni zastupnici i distributeri na području Hrvatske. U ponudi imamo sve modele trenutno dostupne na tržištu, a sve potrebne informacije o njima možete pronaći ovdje na našoj stranici, uz vizualni prikaz svih raspoloživih boja. Ukoliko želite, nove Unilite i Tom kataloge možemo vam poslati poštom na adresu kompanije, javite nam se! Naša tvrtka također je distributer na području Hrvatske za poznati Moleskine brand. Iz našeg asortimana možete izbrati dnevnike, rokovnike, bilježnice, planere, blokove za skiciranje, olovke i ostale njihove proizvode. Uz veliki asortiman promotivnih proizvoda i poslovnih poklona, koji svake godine dopunjavamo novitetima, posebno ističemo naš program USB stickova, olovaka i privjesaka, s personalizacijom uključenom u cijenu. Naš uspjeh temeljimo na besprijekornoj kvaliteti, kratkim rokovima isporuke, povoljnim cijenama i kreativnim rješenjima. OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM, A NAŠ TIM ĆE ZASIGURNO PRONAĆI NAJOPTIMALNIJE RJEŠENJE ZA PROMOCIJU VAŠE TVRTKE ILI BRENDA! Tvrtka Damianus je distributer i ekskluzivni zastupnik na području Hrvatske za vrhunske njemačke Unilite i Tom upaljače, te distributer za Moleskine proizvode. Prodaja i veleprodaja upaljača i Moleskine proizvoda Promocija sa stilom!

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Euro-Unit MusicStore (http://www.euro-unit.com)

Euro-Unit MusicStore

http://www.euro-unit.com

Euro-Unit grupacija je pravna nasljednica tvrtke Euro-Unit d.o.o. osnovane 1990. godine. Od 2007. prerasta u grupaciju kojoj su članovi njene sestrinske tvrtke iz ovog dijela Europe. Osnovna djelatnost grupacije je prodaja glazbenih instrumenata i glazbene opreme i vodeća smo full range kompanija u ovom dijelu Europe. Kvaliteta, ISO certifikati, ispunjavanje garancija, stručna podrška i redovita edukacija naših uposlenika okosnica su poslovne politike Euro-Unita na kojoj od samog početka 1990. godine inzistira njen osnivač i generalni direktor gospodin Ivan Senčar. Suradnja s najpoznatijim svjetskim kompanijama iz ovog segmenta, dugogodišnji ekskluzivni ugovori o generalnom zastupanju kao i mnogobrojni uspješno realizirani projekti potvrda su da je naša grupacija prepoznata kao ozbiljan i siguran poslovni partner na zahtjevnom svjetskom tržištu što svakako potvrđuju i mnogobrojne međunarodne prestižne nagrade koje smo primili u oštroj konkurenciji međunarodnih korporacija. Posebno se ponosimo što se u našim vitrinama nalaze mnogobrojna internacionalna i domaća priznanja najvišeg ranga. Ova su priznanja potvrda ispravnosti naše poslovne politike, dokaz kako se uz ispravno postavljene prioritete poslovanja može uspjeti bez obzira na poslovno okruženje u kojem se nalazite. Spomenimo one najprestižnije: 2003. - Zlatna kuna Hrvatske HGK 2003. - Yamahina nagrada za najboljeg europskih distributera 2003. - WQC Star Award - Pariz 2003. - CROMA - nagrada za najboljeg hrvatskog menadžera Ivan Senčar 2004. - Zlatna plaketa Općine Nedelišće 2004. - WQC Star Award – New York 2005. - 31. International Arch of Europe Award for Quality and Technology - Frankfurt 2005. - New Millennium Award - Madrid 2005. - Century International Quality Era Award - Ženeva 2006. - New Millenium Award - Pariz 2006. - Gator Outstanding Acievment Award – Los Angeles 2007. - Quality Crown - London 2007. - Yamaha nagrada za posebno postignuće u prodaju profesionalne audio opreme na europskom tržištu 2008. - Internacional Star Aw

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Tahograf (http://www.tahograf.hr)

Tahograf

http://www.tahograf.hr

Tvrtka Tahograf d.o.o. na tržištu je više od nekoliko desetljeća, a naše je djelovanje vezano uz stvaranje dodatne vrijednosti vlasnicima voznih parkova bilo da se radi o poboljšanju učinkovitosti kroz ugradnju fleet management sustava, koji direktno utječu na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti flota, isporuci originalnih rezervnih dijelova prve ugradnje ili kvalitetnim servisnim uslugama u našem novom poslovno-servisnom centru. U našem novosagrađenom servisnom centru u Sv.Nedelji proširili smo portfolio naših usluga na servis komercijalnih vozila i prikolica. Za neke od poznatih svjetskih proizvođača originalnih dijelova kao što su VDO Automotive, MIX telematics, Wabco, Mann Hummel, Ferodo... djelujemo ne samo kao zastupnici ili distributeri već kao organizatori servisne mreže gdje kroz edukaciju i tehničku podršku, ne samo u Hrvatskoj, vežemo značajan broj servisa koji svojim djelovanjem doprinose sigurnosti cestovnog prometa. Temelj tvrtke čine ljudi s posebnim znanjem i vještinama koje cijene naši klijenti jer smo dugoročno utemeljeni na principima učeće organizacije koja spremno odgovara na sve zahtjeve naših korisnika. Tvrtka Tahograf d.o.o. je dugi niz godina uključena kao stručna organizacija u ugrađivanju odredbi muđunarodnih konvencija koje se odnose na korištenje tahografa i evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača kamiona i autobusa. U prilagodbi naših propisa EU propisima, naša tvrtka aktivno sudjeluje i daje svoj doprinos stavljajući na raspolaganje svoje iskustvo i stručne resurse. Stoga je ime Tahograf u skladu s našom desetljećima dugom tradicijom postalo sinonimza kvalitetu izvršene usluge. Zadovoljiti zahtjeve kupca kroz izvanrednu kvalitetu u najkraćem mogućem vremenu naša je misija.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: KG ZELINA d.o.o. (https://kgzelina.hr/)

KG ZELINA d.o.o.

https://kgzelina.hr/

Smještena u Svetom Ivanu Zelini, tvrtka KG Zelina d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u hrvatskoj po proizvodnji i prodaji vina i dezinficijensa. Osnovna djelatnost tvrtke svakako je proizvodnja i prodaja raznih sorti bijelog i crnog vina, prije svega u veleprodaji po pristupačnim cijenama. KG Zelina godišnje proizvodi i puni nekoliko milijuna litara kvalitetnog vina, počevši od graševine, preko ostalih sorti bijelog vina, pa do kvalitetnih sorti crnog vina, kao što je Vranac i Cabernet Sauvignon. Kada je riječ o vinu, kapaciteti punjenja iznose oko 40 tisuća litara dnevno, dok je slično i kod tekućine za stakla i deminiralizirane vode. Osim vina, KG Zelina bavi se i proizvodnjom dezinficijensa Dezinko za dezinfekciju ruku i radnih površina. Tu je proizvodnja PET ambalaže, što je od osnutka bila jedna od glavnih djelatnosti tvrtke, koje koristi za punjenje svojih proizvoda, ali i prodaju same PET ambalaže kao takve. KG Zelina također proizvodi i puni žestoka pića, autokozmetiku, demineraliziranu, odnosno destiliranu vodu, kao i ocat za salate i zimnicu poznat kao Salatko. Kompletna proizvodnja KG Zeline se odvija na nekoliko suvremenih proizvodnih pogona u kojima se nalaze i automatski strojevi i linije za proizvodnju, a tu je i vlastiti vozni park koji KG Zelina vina i ostale proizvode dostavlja diljem hrvatske, ali i u inozemstvo. Distributivni centri tvrtke nalaze se u Splitu, Zagrebu, Zadru, Osijeku, Rijeci i Varaždinu.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Vista logistics (http://www.vistalogistics.hr)

Vista logistics

http://www.vistalogistics.hr

Tvrtka Vista Logistics d.o.o zastupnik je mobilni podnih sustava za zaštitu površina tvrtke Z.G.S. Mobile Straßen za Republiku Hrvatsku, Republiku Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Srbiju, Republiku Crnu Goru i Republiku Sjevernu Makedoniju. Radi se o mobilnim podnim pločama koji izrađene od polietilena visoke molekularne čvrstoće i čija su svojstva mala masa, fleksibilnost, kemijska postojanost, postojanost prema utjecajima okoline, ekološka opravdanost, dugotrajna hidrostatska čvrstoća i dr. Navedeni proizvodi imaju široke mogućnosti primjene za potrebe u građevinarstvu i niskogradnji, izgradnji puteva i cesta na raznim vrstama terena, podovi za šatore i kampove, ceste i radne platforme priliko raznih vrsta iskopa, izrada parkirališta, podovi za otvorene ili zatvorene skladišne prostore, podloge za očuvanje nasada trave na igralištima i parkovima prilikom izvođenja radova, za postavu bina, za događanja na otvorenom i zatvorenom prostoru, za potrebe raznih vrsta evenata, za potrebe sportskih događanja, podloge za sportska i dječja igrališta i slično. Prednosti zaštitnih ploča su mala težina, velika nosivost, jednostavnost postavljanja i kratki vremenski rok za postavljanje. Svi proizvodi proizvedeni su u Europskoj uniji i u skladu su s ISO, DIN i UL certifikatima kvalitete. Naš je tim uvijek na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja o vašim potrebama i predloži najbolja rješenja. Proizvode imamo za prodaju, najam te pružamo uslugu montaže i demontaže i prijevoza.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Berta - Instant Shopping Experience (https://berta.hr)

Berta - Instant Shopping Experience

https://berta.hr

Nemaš vremena za obilaženje dućana? Oči su ti umorne od neprestanog gledanja u ekran? Nikako da u moru svega što se nudi odabereš odgovarajući proizvod? Ne brini – mi ćemo ti pomoći! Berta i njena obitelj ti štede vrijeme surfanja po internetu i otvaranja nepreglednih tabova kako bi usporedio proizvode. Jednostavno pitaj Bertu što ti preporuča s obzirom na tvoje kućanske potrebe i kupi proizvod u samo par koraka. Naravno, kako to inače biva u obitelji, svaki član je prema svojim interesima postao ekspert za neku određenu kategoriju tako da će ti Berta preporučiti onog člana koji ti, ovisno o tvom upitu, može najbolje pomoći. Tražiš li proizvod ili samo želiš savjet – mi smo uvijek spremni pomoći i radimo na tome da ti online kupovina bude što manje stresna zato nam se obrati telefonski, chatom ili putem Facebooka i Instagrama. Za tebe smo istražili i testirali proizvode, a pazili smo na više komponenata: karakteristike proizvoda, omjer cijene i kvalitete te najnovija dostignuća tehnologije jer ipak je u današnje vrijeme bitno ići u korak s vremenom. Tako je i Berta obitelj zakoračila u ovaj novi digitalni svijet koji nas okružuje i pripremila ti mnoštvo edukativnog sadržaja za dom i kućanstvo, ali i video tutorijala uz koje ćeš lakše upoznati sve karakteristike proizvoda koje kupiš. Hodajući tako prema budućnosti, nastojimo brinuti, osim za tebe i tvoj dom, i za okoliš koji naše domove okružuje. Zato nam je fokus na bio proizvode i uređaje koji su 100% sigurni i za tebe i za kućanstvo jer: čist i zdrav dom je sretan dom!

Opširnije...