Slika naslovnice sjedišta: Travel Turist za vaš savršeni odmor (http://travel-tourist.com/)

Travel Turist za vaš savršeni odmor

http://travel-tourist.com/

Putujete i tražite smještaj u Hrvatskoj, a ne možete pronaći apartman, hotel ili privatni smještaj koji vam savršeno odgovara? Travel Tourist sa svim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću, te visokim stupnjem uslužnosti ponuditi će vam najširu ponudu smještaja, ali i ostale kvalitetne turistiške sadržaje i usluge kada dođete na željeno odredište. Kako je dosta teško odabarati savršenu destinaciju za putovanje ili odmor, Travel Tourist će vam i u tome pomoći tako što će vam preporučiti destinaciju uzevši u obzir vaše želje i potrebe. Bilo da se radi o ljetovanju, planinarenju, istraživanju kulturne baštine, seoskom turizmu, Travel Tourist pronaći će vam apartman na plaži, planinarski dom, luksuzni hotel ili pak seosko imanje u Hrvatskoj, ali i zemljama regije kao što su Makedonije, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, te Italija. S obzirom da je mnogima ljetovanje na Jadranu prilika za savršeni odmor i opuštanje, najčešće sa obitelji i prijateljima, hoteli, turistička naselja, sobe ili luksuzne vile u ponudi Travel Tourist agencije, koji su definirani prema opremljenosti, broju zvjezdica, lokaciji, te naravno cijeni, dodatno će vam olakšati odabir smještaja, uljepštati vaš boravak na Jadranu i poštedjeti vas briga i svima stresa oko traženja smještaja. Također, turistička agencija Travel Tourist omogućuje vam da samostalno prijavite vlastiti objakt za iznajmljivanje u Travel Tourist ponudu smještaja, kako bi još lakše i jednostavnije iznajmili svoj privatni smještaj, sobu, kuću za odmor ili obiteljski hotel, s obzirom da ćete prijavljivanjem smještaja postići kvalitetnu promociju istoga na 12 svjetskih jezika, direktnu komunikaciju sa potencijalnim gostima, kao i jednostavnu online rezervaciju. Stoga pogledajte ponudu smještaja Travel Tourista, odaberite destinaciju i smještaj za sebe, te se pridružite mnoštvu zadovoljnih gostiju koji nam se iz godine u godinu ponovno javljaju.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Aktivni turizam (http://aktivniturizam.hr/)

Aktivni turizam

http://aktivniturizam.hr/

Volite putovati a ne zadovoljava vas cjelodnevno izležavanje na plaži? Travel tourist vam na svojoj stranici Active Tourist nudi veliki izbor turističkih sadržaja koji će zadovoljiti sve turiste željne zabave i novih avantura. Iz široke ponude turističkih sadržaja koji podrazumijevaju aktivni turizam, zdravstveni turizam, kulturni turizam, noćni život, razne gastronomske, kao i zabavne sadržaje. Sve osobe željne rekreacije u ponudi aktivnog turizma pronaći će razne sadržaje i aktivnosti kao što su biciklizam, jahanje, rafting, jedrenje, paintball, golf, te razne druge. Zdravstveni turizam iz godine u godinu sve je popularniji, a time je i ponuda zdravstvenog turizma veća, tako da mnogi ljudi putuju na određenu destinaciju radi stomatoloških usluga, estetske kirurgije, wellnessa ili ortopedskih usluga. U ponudi kulturnog turizma nalaze se razne kulturne znamenitosti Hrvatske, pa i šire. Jedna od bitnijih stavki kod odabira turističkog odredišta mladim osobama je noćni život, pa često na neku destinaciju odlaze isključivo zbog noćnog života. Također, na stranici Active Tourist pronaći ćete obiteljske sadržaje, kao i team building sadržaje koji će oduševiti vaše suradnike i poslodavce, a tu je bogata ponuda smještaja u hotelima, turističkim naseljima ili kućama za odmor. Ponuda Travel Tourista obuhvaća Hrvatsku, ali i ostale zemlje regije kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Italija i Makedonija. Stoga posjetite našu internetsku stranicu i pronađite turističke sadržaje, izlete i ostalo na vašim omiljenim destinacijama, te provedite savršeni aktivni odmor uz izvrsnu last minute i first minute ponudu čija je cijena najbolja na tržištu.

Opširnije...

Slika naslovnice sjedišta: Gentur online turistička agencija (https://gentur.hr/)

Gentur online turistička agencija

https://gentur.hr/

Osnovna djelatnost Gentur online turističke agencije je organizacija putovanja. Gentur će za vas pronaći najbolju opciju za putovanje prema vašoj želji I organizirati sve za vaše savršeno putovanje. Turistička agencija Gentur ima tim sastavljen je od stručnjaka koji imaju puno iskustva u organizaciji putovanja, a koje su sakupljali u najvećim agencijama za putovanja u Hrvatskoj. Djelatnici Gentur turističke agencije preporučit će vam i olakšati cjelokupan put do željene destinacije, ali i sam boravak kroz organizaciju smještaja prema vašim željama i mogućnostima. Gentur ponuda avio karata je zaista izvrsna i svatko može pronaći putovanje koje želi po najpovoljnijim cijenama. Za vas ćemo pronaći i smještaj ovisno o vašim željama i mogućnostima, počevši od luksuznih hotela, apartmana, pa do najboljih hostela na odabranoj destinaciji. Gentur u svojoj ponudi ima i organizaciju grupnih putovanja za više od 10 osoba, kao i poslovna putovanja, odnosno putovanja za tvrtke po odličnim cijenama i putovanje za vaš tim će biti organizirano u vrlo kratkom roku. Putovanja po Hrvatskoj i istraživanje Lijepe naše također je dio naše ponude putovanja, a za one koji žele nešto zaista posebno, Gentur organizira i luksuzna putovanja na najpopularnije destinacije diljem svijeta, gdje ćete putovati prvom klasom, spavati u luksuznim hotelima i provesti nezaboravne dane. Sve uz našu pomoć, na vama je samo da uživate.

Opširnije...