WWW.HR - Zaštita privatnosti

Izjava o poštivanju privatnosti

WWW.HR se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom prijave sjedišta i korištenja portala te da niti jedan tip podataka neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.

Uzimajući u obzir nove uvjete i smjernice za zaštitu osobnih podataka od 25. svibnja 2018., WWW.HR više ne prikuplja ime i adresu elektroničke pošte korisnika koji prijavljuje stranicu. Postojeći zapisi korisnika iz naše baze i dnevničkih zapisa u potpunosti su izbrisani. Navedeni ime i adresa prethodno su korišteni kako bi se vlasnike sjedišta kontaktiralo u slučaju problema. S obzirom na to da tu mogućnost više nemamo, u slučaju problema kontaktirat ćemo vas putem kontakta dostupnih na sjedištu koje ste prijavili.

Jedino što WWW.HR, u kontekstu nove regulative, koristi jest analitika posjeta sjedištu korištenjem servisa Google Analytics. Ti podatci koriste se za procjenu što posjetitelje najviše zanima te koliko vremena provode na WWW.HR-u kako bi se unaprijedile usluge sjedišta WWW.HR za sve korisnike. Pri tome WWW.HR ne zna o kome se radi jer su podaci u potpunosti anonimni – nije poznato Vaše ime, prezime niti bilo što drugo čime bi vas se moglo osobno identificirati.

WWW.HR tijekom registracije novih sjedišta ili ažuriranja podataka pohranjuje isključivo podatke vezane uz sjedište koje prijavljujete. Tijekom korištenja kataloga zapisuju se IP adrese i ključne riječi korištene kod pretraživanja koje se koriste za analizu ponašanja korisnika i rada sustava, kako bi poboljšali portal i njegove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ga posjećuje. I svi ovi podaci su anonimni i WWW.HR ne raspolaže ničime čime bi vas mogao osobno identificirati.

U slučaju pitanja molimo kontaktirajte nas na marin.vukovic@fer.hr.