WWW.HR - Uvjeti korištenja

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET i Fakultet elektrotehnike i računarstva – Zavod za telekomunikacije (u daljnjem tekstu: Izdavači) omogućuju Vam korištenje usluga i sadržaja WWW.HR koje je regulirano ovim uvjetima korištenja.

Korištenjem svih stranica i servisa koji pripadaju domeni www.hr (dalje u tekstu: WWW.HR) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ni jedan dio portala WWW.HR  ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promoviranje.

Izdavači zadržavaju pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja WWW.HR kao i svih usluga i podstranica koje su sastavni dio portala WWW.HR bez obaveze prethodne najave. Izdavači nisu odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

 

Autorska prava

WWW.HR polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, grafičke, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala WWW.HR i podložno je tužbi. Ako smatrate da je bilo koja od stranica katalogizirana na WWW.HR katalogu povrijedila Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

WWW.HR se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala te da niti jedan tip podataka neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.

WWW.HR ne prikuplja privatne podatke o korisnicima tijekom registracije novih web-sjedišta (zapisujemo samo IP-adresu koja Vas ne identificira), već pohranjujemo isključivo podatke vezane uz sjedište koje prijavljujete. Tijekom korištenja kataloga zapisujemo IP adrese i ključne riječi korištene kod pretraživanja koje koristimo za analizu ponašanja korisnika i rada sustava, kako bi poboljšali portal i njegove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ga posjećuje. Pri tome su svi podaci anonimni i WWW.HR nema Vaše ime, prezime, adresu elektroničke pošte ili bilo što čime bi vas mogao osobno identificirati.

Za više informacija molimo pogledajte našu Izjavu o poštivanju privatnosti.