Pretraži katalog informacija Hrvatske

Gospodarstvo

Euro-Unit MusicStore

http://www.euro-unit.com

Euro-Unit grupacija je pravna nasljednica tvrtke Euro-Unit d.o.o. osnovane 1990. godine. Od 2007. prerasta u grupaciju kojoj su članovi njene sestrinske tvrtke iz ovog dijela Europe. Osnovna djelatnost grupacije je prodaja glazbenih instrumenata i glazbene opreme i vodeća smo full range kompanija u ovom dijelu Europe. Kvaliteta, ISO certifikati, ispunjavanje garancija, stručna podrška i redovita edukacija naših uposlenika okosnica su poslovne politike Euro-Unita na kojoj od samog početka 1990. godine inzistira njen osnivač i generalni direktor gospodin Ivan Senčar. Suradnja s najpoznatijim svjetskim kompanijama iz ovog segmenta, dugogodišnji ekskluzivni ugovori o generalnom zastupanju kao i mnogobrojni uspješno realizirani projekti potvrda su da je naša grupacija prepoznata kao ozbiljan i siguran poslovni partner na zahtjevnom svjetskom tržištu što svakako potvrđuju i mnogobrojne međunarodne prestižne nagrade koje smo primili u oštroj konkurenciji međunarodnih korporacija. Posebno se ponosimo što se u našim vitrinama nalaze mnogobrojna internacionalna i domaća priznanja najvišeg ranga. Ova su priznanja potvrda ispravnosti naše poslovne politike, dokaz kako se uz ispravno postavljene prioritete poslovanja može uspjeti bez obzira na poslovno okruženje u kojem se nalazite. Spomenimo one najprestižnije: 2003. - Zlatna kuna Hrvatske HGK 2003. - Yamahina nagrada za najboljeg europskih distributera 2003. - WQC Star Award - Pariz 2003. - CROMA - nagrada za najboljeg hrvatskog menadžera Ivan Senčar 2004. - Zlatna plaketa Općine Nedelišće 2004. - WQC Star Award – New York 2005. - 31. International Arch of Europe Award for Quality and Technology - Frankfurt 2005. - New Millennium Award - Madrid 2005. - Century International Quality Era Award - Ženeva 2006. - New Millenium Award - Pariz 2006. - Gator Outstanding Acievment Award – Los Angeles 2007. - Quality Crown - London 2007. - Yamaha nagrada za posebno postignuće u prodaju profesionalne audio opreme na europskom tržištu 2008. - Internacional Star Aw

Dodano: 7.3.2016.

Posjeta: 685

Opširnije...

Tahograf

http://www.tahograf.hr

Tvrtka Tahograf d.o.o. na tržištu je više od nekoliko desetljeća, a naše je djelovanje vezano uz stvaranje dodatne vrijednosti vlasnicima voznih parkova bilo da se radi o poboljšanju učinkovitosti kroz ugradnju fleet management sustava, koji direktno utječu na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti flota, isporuci originalnih rezervnih dijelova prve ugradnje ili kvalitetnim servisnim uslugama u našem novom poslovno-servisnom centru. U našem novosagrađenom servisnom centru u Sv.Nedelji proširili smo portfolio naših usluga na servis komercijalnih vozila i prikolica. Za neke od poznatih svjetskih proizvođača originalnih dijelova kao što su VDO Automotive, MIX telematics, Wabco, Mann Hummel, Ferodo... djelujemo ne samo kao zastupnici ili distributeri već kao organizatori servisne mreže gdje kroz edukaciju i tehničku podršku, ne samo u Hrvatskoj, vežemo značajan broj servisa koji svojim djelovanjem doprinose sigurnosti cestovnog prometa. Temelj tvrtke čine ljudi s posebnim znanjem i vještinama koje cijene naši klijenti jer smo dugoročno utemeljeni na principima učeće organizacije koja spremno odgovara na sve zahtjeve naših korisnika. Tvrtka Tahograf d.o.o. je dugi niz godina uključena kao stručna organizacija u ugrađivanju odredbi muđunarodnih konvencija koje se odnose na korištenje tahografa i evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača kamiona i autobusa. U prilagodbi naših propisa EU propisima, naša tvrtka aktivno sudjeluje i daje svoj doprinos stavljajući na raspolaganje svoje iskustvo i stručne resurse. Stoga je ime Tahograf u skladu s našom desetljećima dugom tradicijom postalo sinonimza kvalitetu izvršene usluge. Zadovoljiti zahtjeve kupca kroz izvanrednu kvalitetu u najkraćem mogućem vremenu naša je misija.

Dodano: 22.5.2014.

Posjeta: 1078

Opširnije...

SET d.o.o. trgovina strojnih elemenata za prijenos snage

http://set-bjelovar.hr/

Privatna tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je osnovana 1991. godine te trenutno zapošljava 16 stručno kvalificiranih djelatnika i svoju djelatnost pronalazi u trgovini, proizvodnji i uslugama u području strojnih elemenata za prijenos snage. U veleprodajnoj ponudi i maloprodajnim trgovinama u Bjelovaru, Virovitici i Đurđenovcu možete pronaći razne proizvode poput ležajeva, kučišta, remanja, brtvi, lanaca, sistema za podmazivanje i dr.. S obzirom na širok spektar proizvoda za prijenos snage u ponudi trgovine možete pronaći sisteme za podmazivanje, alate i mjerne uređaje, te ukoliko Vaše potrebe zahtjevaju više, poljoprivredni i automobilski programi će udovoljiti Vašim potrebama. Tvrtka je zastupnik Mnogih domaćih i svjetskih proizvođača opreme što možete vidjeti u samom asortimanu proizvoda. Zastupnik je domaćeg proizvođača remenja Borovo i njemačke tvrtke Optibelt koja je jedan od najvećih svjetskih proizvođača remenja. SET d.o.o. je distributer industrijske i poljoprivredne Gates opreme. U ponudi možete naći veliki asortiman visokoučinkovitog plosnatog remenja, klinasto, plosnato i zupčasto remenje za industrijske, poljoprivredne i automobilske potrebe, PVC transportne trake iz vlastite proizvodne linije, te gotove lance i seger osigurače. Tvrka također ima vlastitu proizvodnu linije, te pruža usluge edukacije u obliku seminara i edukacije zaposlenika o upotrebi, montaži i demontaži strojeva i proizvoda.

Dodano: 25.5.2016.

Posjeta: 584

Opširnije...

Slatka Ideja - Sve za slastice

http://slatkaideja.hr/

Prodaja proizvoda za dekoriranje torti, kolača i ostalih slastica, te prodaja ukrasa za torte i kolače glavne su djelatnosti trgovine Slatka Ideja u kojoj možete pronaći sve za slastice. Neki od proizvoda za dekoriranje slastica, ali i samu izradu torti koje treba izdvojiti svakako su jestive boje, odnosno boja za kolače, jestive pokrivke, te šećerne mase. Boje za kolače u trgovini Slatka Ideja možete pronaći u raznim oblicima, kao boja u prahu, tekuće boje, boje u gelu, boje u spreju ili jestive šljokice. U ponudi usluga tiska na šećerni papir ili usluga tiska wafer papira možete naručiti personaliziranu pokrivku za tortu ili kolač. Popularna torta od pelena također je u ponudi, a možete je kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni. Uz sve to, tu su još i razni pribori i oprema za izradu slastica, stalci za torte i kolače, kutije za kolače, ali i ukrasne boce raznih oblika. Slatka Ideja ima i program za vjenčanja u kojem možete pronaći razne ukrase za torte, kao što su figure mladenaca, a tu je i party program, namijenjen prije svega za dječje proslave rođendana. Izrada čipke za dekoraciju torti i kolača, izrada cake popsa, ukrašavanje muffina još su neke od slatkih usluga koje nudi Slatka Ideja. Trgovina slastica Slatka Ideja smještena je u Bjelovaru, a pribor, opremu i sastojke za izradu slastica možete naručiti putem web trgovine Slatka Ideja.

Dodano: 21.11.2017.

Posjeta: 204

Opširnije...